• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.05.2023

22:00

KAZANOVA ZADRUGE ILI SEKSUALNI PREDATOR?! Da li Zvezdan Slavnić iz rijalitija izlazi sam ili sa NJOM?!

E-Stock, Pngwing

Rijaliti

KAZANOVA ZADRUGE ILI SEKSUALNI PREDATOR?! Da li Zvezdan Slavnić iz rijalitija izlazi sam ili sa NJOM?!

Podeli vest

Šesta sezona rijaliti šou programa "Zadruga" uskoro se privodu kraju, a Zvezdan Slavnić glavni akter svih mogućih ljubavnih odnosa čini se da od žena polako odustaje.

Naime, nakon javne prevare nevenčane žene Ane Ćurčić sa mlađanom Anđelom Đuričić i ekstremno turbulentnih odnosa od ljubavi do mržnje, Slavnić je utehu pronašao u Maji Marinković sa kojom je posle par seks akcija prekinuo svaki kontakt. 

Anđela je čekala priliku i ko kuče trčala za njim, dok ponovo nije poklekao i upustio se u odnos sa crnogorkom koja mu je sve oprostila i oberučke prihvatila nazad. 

Da je njihov odnos već itekako narušen i truo jasno je kao dan, jer je Zvezdan sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" opet raskinuo sa Anđelom Đuričić zbog kako je rekao, njenog ponašanja koje nije promenila.

Zvezdan je u pauzi za reklame otišao u izolaciju da porazgovara sa Anđelom i predložio joj da ipak budu prijatelji.

Foto: Printscreen You Tube

Zvezdan je bio sa Anđelom i Majom

- Ajde da budemo drugovi do kraja - rekao je Slavnić, što je Đuričićevu momentalno dovelo do ludila:

- Zašto mi ovo radiš, ja ne mogu ovo! Mene sve boli, sve ovo što se dešava, ostavljaš me bez reči! Ja sam zbunjena, nisam ovo zaslužila! Meni ti nisi jasan, tebi pune glavu protiv mene! Ja ti nisam dala nijedan povod da mi ne veruješ, a ti si meni dao povod da ti ne verujem, a ja tebi povod nisam dala! Ti tražiš razlog da raskineš sa mnom, praviš mi rolerkoster u glavi!

Nakon svađe sa njim, u suzama je izašla iz izolacije i nastavila da plače na stepenicama ispred Bele kuće.

Zvezdan se posle toga požalio svojoj bivšoj ženi Ani i plačući otrčao u zagrljaj kriveći je za odnos sa Acom Bulićem. 

On je naveo da je namerno obnovila kontakt sa bivšim dečkom jer je znala da će ga to pogoditi, dok ga je Ana smirivala i tešila da je sa Bulićem samo u prijateljskim odnosima.

Foto: Printscreen

Ana i Zvezdan

Do samog finala ostalo je oko mesec dana, a ko će odnesti pobedu i izaći bogatiji za 50.000 evra saznaćemo u finalnoj večeri na imanju u Šimanovcima.

Da li će Zvezdan naći novu žrtvu do kraja rijalitija ili se vratiti nekoj od bivših žena glasajte u anketi

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija