• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J. V.

25.05.2023

07:40

MILJANA KULIĆ UZIMA 5.000 EVRA PO NASTUPU! Klubovi se otimaju za bivšu učesnicu "Zadruge"

ATA Images

Rijaliti

MILJANA KULIĆ UZIMA 5.000 EVRA PO NASTUPU! Klubovi se otimaju za bivšu učesnicu "Zadruge"

Podeli vest

Publika je bila oduševljena Miljaninim prethodnim nastupom, pa im uopšte nije smetalo njeno loše pevanje.

Miljana Kulić rešila je da posle "Zadruge" ozbiljno uplovi u muzičke vode, pa je zakazala tezgu u Austriji za čak 5.000 evra!

Rijaliti zvezda je već nastupala u Zagrebu, a za vikend peva u poznatom klubu u Lincu, gde koncerte drže popularni pevači poput Ace Lukasa, Cece Ražnatović, Aleksandre Prijović, Milice Pavlović...

Foto: printscreen

Miljana Kulić

- Miljanin nastup zove se "Miksi šou" i traje 45 minuta. Ona peva pesme poznatih pevača. Nedavno je obradila numeru "Seksi robot" Mine Kostić, koju je izvodila i u rijalitiju. Snimila je i Stojinu pesmu "Idi mami, pa se žali", ali i kaver za numeru "Wild dances" od Ruslane. Čak je osmislila i koreografije, pa se na bini vrti kao čigra, skače, puzi... - kaže izvor blizak Kulićevoj.

On dodaje da je publika u Hrvatskoj oduševljena Miljaninim nastupom.

Šou

Miljanin šou traje 45 minuta, a ona peva pesme popularnih pevača. Publici ne smeta njeno falširanje, jer im je zanimljiva

- Toliko je bila vesela, pozitivna, nasmejana, da ljudima u klubu nijednog trenutka nije smetalo njeno falširanje i kreštanje. Naprotiv, doživeli su njen nastup kao pravi šou-program, pa su sa njom uglas pevali sve pesme. Svi su je snimali telefonima, a ona je posle nastupa otišla u bekstejdž i slikala se sa onima koji su to želeli. Ako ovako nastavi, imaće puno tezgi, jer se vlasnici kluba otimaju da peva kod njih, jer privlači veliki broj ljudi, a samim tim im puni džepove - završava naš sagovornik.

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana Kulić

Peva da bi vratila dugove

Miljana je nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6" upala u velike dugove, pa je zato rešila da peva.

- Očajna je, jer samo produkciji TV Pink duguje 100.000 evra, a pored toga se zadužila i zbog kocke, jer je sa svih strana pozajmljivala novac. Odlučila je da počne da nastupa, jer zna da tu može da zaradi mnogo više para nego kada bi radila u nekoj firmi ili otvorila nešto svoje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Straus

pre 11 meseci

Pravo ubili Ferdinand a i trudnu suprugu a sad Bec grad Strausa zagadjuju smradom Kulicke.Oprosti i pomozi majko sveta spasi Srbiju od ove posasti.

Smederevac

pre 11 meseci

Ma ko jos veruje u bajke koje plasiraju pacavre iz Niš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17