• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.05.2023

15:29

ZADRUGA U BROJKAMA - Na Jutjubu MILIJARDE pregleda, u projekat uloženi MILIONI evra, a evo koliko STOTINA takmčara je prošlo kroz rijaliti!

RTV Pink

Rijaliti

ZADRUGA U BROJKAMA - Na Jutjubu MILIJARDE pregleda, u projekat uloženi MILIONI evra, a evo koliko STOTINA takmčara je prošlo kroz rijaliti!

Podeli vest

Vest o zatvaranju "Zadruge 6" iznenadila je fanove popularnog Pinkovog rijalitija, a ovim povodom oglasili su se Željko i Milica Mitrović.

 

 

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!

Foto: printscreen

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink

Zadruga osvojila prestižne nagrade

Željko Mitrović je tokom superfinalne noći "Zadruge 1" saopštio da je rijaliti osvojio prestižne nagrade.

- Sa ponosom možemo da saopštimo da je danas u 16 časova u Budimpešti, gde se održava festival NATPE, tročlani žiri odlučio da rijalitiju "Zadruga", tačnije kompaniji "Pink Media Group", dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu.

Ovo saopštenje je rastužilo vatrene fanove rijalitija koji su Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović zajedno osmislili i u koji su uložili neverovatnu sumu novca!

Vlasnik TV Pink je otkrio da je investirao čak 18 miliona evra u prvu sezonu, a kako se spekuliše, u šestu sezonu je uložena mnogo veća suma novca.

Jutjub kanal, na koji je postavljeno čak 146.000 snimaka je jedan od najjačih u regionu i ima 2.18 miliona pratilaca, a broj pregleda doseže neverovatnih 12.041.382.962.

Za šest godina su kroz "Zadrugu" prošli brojni učesnici koji su učešće u rijalitiju iskoristili da naprave sjajne karijere. Iako nisu svi ostali upamćeni, šansu da se takmiči dobilo je više od 400 ljudi!

Pink je izdvojio čak 300.000 evra za pobednike svih sezona, ne računajući njihove honorare.

Bez obzira na sjajne rezultate i nesumnjivo veliki profit, "Zadruga" je dočekala svoj kraj, a da li će od septembra početi neki novi rijaliti, ostaje nam da vidimo.

Milica Mitrović je danas objavila kada će se održati superfinale, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TRT

pre 11 meseci

UKUCAS ZADRUGA I NJEGOVO IME NA GOOGLE I SKAPIRAS DA JE NAJAVLJIVAO CE ZADRUGA BITI NESTO POSEBNO, JAHTE AVIONI KAMIONI POMINJAO I SLIKAO SE SA SLIKAMA POZNATIH SLIKARA I TAKO BLA BLA BLA A ONDA ZADRUGA KRENULA I VIDIS STARU KUHINJU JEDAN WC DRVENE KREVETICE PLITAK BAZEN I DVA GUMENA CHAMCA I POTEMKINOVO SELO U POZADINI OD STIROPORA....A SCENARIO ZA RIJALITI ? SCENARIO BEZ PRAVILA KOJI FORSIRA PRELJUBU NASILJE KOCKU? STA BISTE REKLI SV VLADIKI NIKOLAJU -JUCHE- KAKVI STE VI LJUDI KOJI PODRZAVAJU OVAKO NESTO?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17