• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2023

13:48

ZVEZDAN HTEO DA PREVARI PRODUKCIJU, PA SE ŽESTOKO ISPALIO! Slavnić pažljivo ISPLANIRAO beg, evo šta se krije iza njegove diskvalifikacije!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN HTEO DA PREVARI PRODUKCIJU, PA SE ŽESTOKO ISPALIO! Slavnić pažljivo ISPLANIRAO beg, evo šta se krije iza njegove diskvalifikacije!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić je diskvalifikovan iz "Zadruge 6" nakon što je preskočio ogradu i pobegao sa velelepnog imanja u Šimanovcima. Iako su isprva mnogi pomislili da je njegova odluka o napuštanju imaginarijuma doneta u afektu, čini se da je ipak u pitanju dobro osmišljen plan.

Naime, tokom učešća u rijalitiju Zvezdan je više puta pominjao ulazak u sedmu, osmu, pa i devetu sezonu "Zadruge", kao da se podrazumeva da će ga čelnici Pinka pozvati da bude učesnik. Slavnić je sebi pronašao zanimanje i nikome nije bilo jasno zašto sa tolikim samopuzdanjem priča o svojoj rijaliti karijeri. Međutim, kako tvrdi izvor za Informer, Zvezdan je sve vreme imao dobro razrađen plan.

Foto: RTV Pink/Zoran Sinko

- Zvezdan je pobegao iz rijalitija dok još uvek nije znao da se "Zadruga" ukida. Želeo je da se osigura da će ga produkcija pozvati u naredne sezone, jer su svi svesni da nema pare da plati kaznu od 50.000 evra. Planirao je da se ponudi da "odradi" narednu sezonu, ali bi i pored toga verovatno izašao u plusu. Nakon zatvora, rijaliti mu je kao odmor, nije mu problem da bude zatvoren - rekao je izvor za Informer i dodao:

Foto: Instagram prntscreen/samoposmatramo1

Zvezdan je uleteo u Belu kuću sa motkom i zastrašivao učesnike...

- Kada je izašao napolje i shvatio šta je uradio, pobesneo je. Sada ima dug koji ne zna kako da vrati. Jedino što mu je ostalo je da preko Instagrama zaradi novac, zato je odmah nakon izlaska otvorio profil na toj društvenoj mreži. Ostali zadrugari su putem influensinga obrnuli velike pare, možda i njemu uspe. Videćemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija