• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

03.06.2023

16:40

ISPLIVALI DETALJI SUSRETA ZVEZDANA I ĆERKE ANE ĆURČIĆ! Anđela saznala da su se videli, pa dobila napad HISTERIJE! Evo o čemu su pričali!

Youtube prntscreen/Hype tv, Instagram

Rijaliti

ISPLIVALI DETALJI SUSRETA ZVEZDANA I ĆERKE ANE ĆURČIĆ! Anđela saznala da su se videli, pa dobila napad HISTERIJE! Evo o čemu su pričali!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić, koji je diskvalifikovan iz "Zadruge 6", nakon izlaska iz rijalitija navodno se video sa ćerkom bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić, sa kojom je pred milionima gledalaca imao žestoke rasprave.

Pošto se polako navikao na spoljni svet i realan život, Zvezdan Slavnić je navodno jedno jutro rešio da prošeta po starom kraju na Novom Beogradu, gde je inače živeo sa Anom Ćurčić i njenom decom.

Tokom "Zadruge 6" polemisalo se o neobičnom odnosu Zvezdana i Anine ćerke, Ive, koja čak ima tetovažu posvećenu Slavniću.

Foto: Printscreen

Iva, ćerka Ane Ćurčić

Kako saznaju domaći mediji, Zvezdan je otišao u taj kraj upravo sa namerom da poseti Ivu, a sreo ju je, navodno, na kiosku u kraju, gde je zatekao i mnoge komšije:

- Zvezdan uopšte nije hteo da se javlja Aninoj deci, a kamoli da im dolazi na vrata. Svestan je svojih grešaka i razume ih kako god da sada gledaju na njega, ali je javno rekao da je uvek tu za njih i da bi im i život dao - počeo je navodno izvor za Svet, pa nastavio:

Foto: Pixels/Insider/Miloš Rafailović

Zvezdan i Ana su vodili pravi rat u rijalitiju...

- Tako ohrabren krenuo je do prvog kioska da kupi neku tečnost da se osveži, kad tamo... U redu je čekala i Anina ćerka Iva. Zvezdanu je bilo neprijatno, ali joj se nasmejao i ona mu je pružila ruku. Bila je, svakako, uzdržana, ali nije ga se uplašila, normalno se javila bez želje da priča na temu svih dešavanja. On je, kako su mu prepričali, pitao kako si, ona je kratko valjda odgovorila i to je bilo sve. Nije bilo govora da ga se plaši i da je s njom neko ko je čuva upravo od Zvezdana. Naravno, stavila mu je do znanja da je ljuta i da nema s njim šta da priča, ali Zvezdan to razume i nije pravio scene. Bilo mu je drago što je taj susret prošao normalno i bez problema. Ipak, da bi izbegao druge probleme s Anđelom, čim se tog dana s njom našao, sve joj je ispričao, jer neće da je laže, međutim, ona je skočila kao oparena! Počela je da histeriše i da viče 'Dosta mi je, uvek te prati neka priča o Ani, ne mogu više s tim da se nosim!' Baš je nekako i divljala, pa je Zvezdan jedva smirio.

Foto: E-Stock

Anđela ne može više da sluša priče o Ani...



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

RAJKO KAD POPIJE UME DA VREĐA I PRETI... Komšije Verice Šerifović zabrinute za nju: Marija ju je povela sa sobom kako bi bila sigurna da je na bezbednom!
Estrada

RAJKO KAD POPIJE UME DA VREĐA I PRETI... Komšije Verice Šerifović zabrinute za nju: Marija ju je povela sa sobom kako bi bila sigurna da je na bezbednom!

Roditelji pevačice Marije Šerifović su tokom braka imali puno problema. Razišli su se, ali ne kao prijatelji. Otac pevačice, harmonikaš Rajko Šerifović završio je čak u jednom momentu i u zatvoru zbog uznemiravanja Verice, a to što je ćerka odabrala da se u odnos oca i majke ne meša, on je najstrašnije osudio, zbog čega dugo nisu pričali.

03.06.2023

16:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija