• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

07.06.2023

12:50

DRUGARICE, PROKLETNICE! Puklo prijateljstvo zadrugarki! Ana: Anđela mi je zabila nož u leđa, u sve je umešala Zvezdana!

printscreen

Rijaliti

DRUGARICE, PROKLETNICE! Puklo prijateljstvo zadrugarki! Ana: Anđela mi je zabila nož u leđa, u sve je umešala Zvezdana!

Podeli vest

Ana Spasojević kaže da joj je Andjela Đuričić zabila nož u leđa i da joj nije bila prijatelj u rijalitiju.

Bivša zadrugarka ističe da je ona uvek bila uz mladu frizerku, ali da je ona pokazala svoje pravo lice. Ana Spasojević tvrdi da Anđela gleda samo sebe i svoje interese. 

Da li si u kontaktu sa Anđelom?
- Bila sam uz nju 24 sata sedam dana u nedelji, brisala sam joj suze, oblačila je, hranila, nisam išla na žurke zbog nje, a ona me je prodala! Ne želim kontakt sa osobom koja me je prodala i koja mi je zabila nož u leđa. 

Foto: printscreen

 

Da li ti je ikad bila prijatelj?

- Izmislila je priču da mi se sviđa Zvezdan Slavnić, tek tako, pa je posle priznala da je to rekla u afektu, ali kasno, svi su o tome pričali. Ona je previše sebična, samoživa, samo na sebe misli. Imali smo nekoliko svađica, zna ona da se izvini, prizna da je pogrešila, ali nikome nije prijatelj, pa ni meni!

Zašto se na samom početku niste slagale?

- Nismo bile dobre, jer sam bila na Metejinoj strani. Mislila je da je mrzim, a kasnije je ukapirala da sam realna, pa smo se zgotivile. Super smo se slagale i družile nakon "petice" i kada je ušla ponovo u rijaliti. Bila sam joj prijatelj, ali ona to nije bila meni i sada nismo u kontaktu. 

Da li je istina da su se pojedine Anđeline fan grupe razočarale u nju i da su ti pružile podršku?

- Jedna njena fan grupa me je podržavala i glasala za mene zvala se "Anđelini anđelčići”, a sada se zovu “Anđela najveće razočarenje”. Čak su mi i oni pisali da mi nije prijatelj. Razumem da se zaljubila, ali toliko da digne nos, a ipak je samo ljubavnica! Histerisanje i njeno ponašanje je mnogo gore od same veze sa Zvezdanom. Prošle sezone je pljuvala zadrugarke koje su se tako ponašale, a sada je isto uradila.

Foto: ATA Images

 

Da li je Anđela uspela da stekne prijatelje i da ih zadrži?

- Anđela ni jedno prijateljstvo nije sačuvala, jer je lagala i gledala samo korist i svoju guzicu.

Da li ti se dopada Zvezdan, kakav je on?
- Zvezdan mi se nikada nije sviđao, niti bi mogla da budem sa njim, uvek sam ga gledala kao drugara. On je okej, uvek je bio tu za mene, poštujem ga, kao i on mene.

Da li je Anđela pogazila sve što je govorila?
- Ona je uvek tvrdila da ne bi oprostila prevaru i udarac, isticila je da ne bi bila sa muškarcem koji je bio sa Majom Marinković, pa je uradila sve suprotno od toga što je isticala, kontradiktorna je. Uradila je sve suprotno. Niko ne zna ko je Anđela, ni ona sama ne zna ko je!

Da li Zvezdan voli Anu?
- Zvezdan ne voli Anu, Ana voli Zvezdana, to je svima jasno. On se kaje zbog svega što se desilo, pa se tako ophodi prema njoj.

Foto: Prinrtskrin

 

Ko bi volela da pobedi u rijalitiju "Zadruga 6"?
- Volela bih Bilal da pobedi. 

Da li je ljubav Cara i Aleks iskrena, hoće li je oženiti?
- Verujem u ljubav Filipa i Aleksandre, mislim da će biti zajedno. Nisam bila sigurna da je iskren, sada vidim da jeste. Aleksandra je odlepila za Filipom, ne bi mogla da podnese da je ostavi. Imaju šanse da uspeju. Mislim da bi Aleks otišla i u Crikvenicu zbog njega i smirila se. Spremna je da promeni sve zbog njega. 

Foto: Youtube printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59