Autor: alo.rs/Informer.rs

08.06.2019

09:55

(VIDEO) LUNA POBESNELA NA PRODUKCIJU PA OTKRILA VELIKU TAJNU ZADRUGE! Haos u programu uživo!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA POBESNELA NA PRODUKCIJU PA OTKRILA VELIKU TAJNU ZADRUGE! Haos u programu uživo!

Podeli vest

U toku sinoćne "Igre istine" Ana Korać je pitala Lunu Đogani kako se oseća povodom snimka intimnih odnosa između nje i Marka Miljkovića koji je nedavno prikazan u "Zadruzi"

Luna je otkrila da joj je veoma teško što je taj snimak prikazan i da je ljuta na produkciju jer je sve snimljeno kamerom koja je bila skrivena.

 - Da smo znali da tu ima kamera, ne bismo ništa radili, i mislim da to nije u redu. Oni mogu da nam rade ovde šta god hoće, ali ovo mi je previše. Evo, na primer, za ovu kameru ovde znamo da je kamera, lepo se vidi. Kada su Miki i Nadežda imali seks u prošloj sezoni, i ta kamera je mogla da se vidi, a ovo izgleda kao da je ventilator, a u stvari je skrivena kamera u njemu. Mi smo do sada vodili računa, i nijedan moj seks ovde se nije video, samo se čuo. Srećom, mi ni sada nismo imali seks, mi smo se vaćarili. Da je stvarno bilo seksa, ja to ne bih podnela, da se moj snimak pojaviš još i tamo na nekom sajtu, posle svih blamova... Inače, jako nam je teško što ne možemo da imamo seks zato što je paravan uklonjen iz kupatila. Suzdržavamo se i nimalo nam nije lako. I kad o tome pričamo ispod pokrivača, pazimo da se ni to ne čuje, zbog mojih roditelja, koji su me zamolili da pazim na te stvari. Mojoj sestri su se smejali u školi, a ja sam kriva za to. Zato sam pomalo ljuta na produkciju, zato što oni te stvari znaju. Znam da su pokrivali ovde mnoge osobe, u sličnim situacijama. To je sigurnosna kamera i snimak treba da se vraća samo kada se nešto desi i kada treba da se nešto otkrije, kao u slučaju Mikija i Suzane koji su krili i lagali da nisu imali seks, za razliku od mene i Marka -  objasnila je Luna. 

 - Ovde intime nema! Ovo je televizija -  rekao je Luni Lepi Mića.