• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2017

17:02

ZVEZDIN SPISAK ZA SUPERLIGU: Precrtani Luković, Milošević i Jovović, licenciran Ze Markos!

Crvena zvezda

ZVEZDIN SPISAK ZA SUPERLIGU: Precrtani Luković, Milošević i Jovović, licenciran Ze Markos!

Podeli vest

Crveno-beli su poslali spisak igrača na koje će trener Vladan Milojević računati u novoj sezoni Superlige

Iako prelazni rok još nije završen, i na "Marakani" očekuju dolazak još nekoliko igrača, poznato je na koga Milojević ne računa u novoj sezoni.

Od zvučnijih imena, to su vezista Andrija Luković, levi bek Stefan Milošević i krilni fudbaler Vladimir Jovović, prenosi Mozzartsport.

Luković je došao u letnjem prelaznom roku prošle godine, ali nije uspeo da se nametne. Odigrao je svega pet prvenstvenih mečeva, a sličnu sudbinu doživeo je i Milošević, koji je Spartaku plaćen 200.000 evra.

Sa druge strane, Jovović je vreme provodio po pozajmicama. Bio je u OFK Beogradu, Napretku i Spartaku. 

Zanmiljivo je da su crveno-beli poslali licencirali brazilskog štopera Ze Markosa koji bi, prema nekim najavama, trebalo brzo da dobije šansu. 

Moguće je da će spisak igrača biti priširen sa Nemanjom Radonjićem, Borjanom i Milanom Rodićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija