• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2019

07:53

(FOTO/VIDEO) OVO SU USTAŠE KOJE SU MUČKI NAPALE VATERPOLISTE ZVEZDE! Splićanin slučajno SLIKAO NAPADAČE!

Crvena zvezda

(FOTO/VIDEO) OVO SU USTAŠE KOJE SU MUČKI NAPALE VATERPOLISTE ZVEZDE! Splićanin slučajno SLIKAO NAPADAČE!

Podeli vest

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuti su u subotu toku dana u Splitu, huligani su ih jurili metalnim šipkama, palicama i noževima, iako nijednog trenutka nisu provocirali

Incident se desio u kafiću na splitskoj Rivi. Jedan konobar je prepoznao obeležja Zvezde i savetovao igrače da pokriju simbolie kluba na trenerkama. 

Kada su vaterpolisti krenuli da napuste objekat naišla je grupa huligana sa šipkama i noževima, i napala igrače Crvene zvezde. Trojica su uspela da pobegnu, dok je četvrti uskočio u more. 

"Jutarnji" navodi da im se posle incidenta javio čitalac s porukom kako je sasvim slučajno fotografirao dvojicu napadača. Isti izvor navodi da se po fotografijama jasno može zaključiti kako ovaj napad nije bio spontan već pripremljen - jedan napadač koji je jurio rivom u ruci je imao teleskopsku palicu. 

- Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio fotografisati jednu jedrilicu koja je taman krenula prema pučini. Nisam ni shvatio da je neka frka i da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno 'uhvatio' dva napadač -  rekao je čitalac "jutarnjeg" koji je insistirao na anonimnosti. 

 

 

 

 

Policija je brzo reagovala, a jedna osoba je privedena pod sumnjom da je bila saučesnik napada na vaterpoliste Zvezde.

 

(VIDEO) DA NISAM SKOČIO U MORE UBILI BI ME! Napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac!

DETALJI INCIDENTA U SPLITU: Konobar savetovao zvezdaše da pokriju trenerke, huligani jednu odneli kao plen!

VATERPOLISTI NAPADNUTI NOŽEVIMA I ŠIPKAMA! Trojica igrača Zvezde zadobila povrede u Splitu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 5 godina

Svi ti,i slicni njima koji su napali nase vaterpoliste,znaju da dodju u nasu drzavu u nas grad da se lepo goste,bez ijednog incidenta. Ta mrznja od strane Hrvata nikada nece izumreti.

hag

pre 5 godina

A četnici se raspisali i zakukali :))) hja aha ha

Duje

pre 5 godina

Pa dobro, jesu li ga pustili na miru, i čak mu pomogli da izađe iz mora, kad je vikao da je Crnogorac?! Šta još hoćete? Mogli su i ostala trojica da postanu Crnogorci dok gužva ne prođe.

hogar

pre 5 godina

Očekivano...delije se kupaju u februaru!Nisu pred njima bespomoćni i malobrojni,dapače! Sjetite se ko je bio vodja delija i šta je radio u ratu u bosni i hrvatskoj.Sjetite se šta su te delije radile po bosni i hrvatskoj.....ako je pamćenje slabo kod srba kod drugih nije....ovo su samo posljedice,a uzroke su posijale same te "delije" mada nisu ni D od delija...sramota

To je EU

pre 5 godina

To je EU. Sloboda veroispovesti, kretanja, pripadnosti jednom narodu. Svi u isti, ako ne rade direktno, rae preko svojih slugu, svojih podguznih muva. Koriste njihovu mrznju, pokazujuci svoju. Recit, koga EU voli van svoje bande? Ne vole se ni medju sobom. Primera ima. Treba samo Svet da na pusti, da se "pomirimo" i sa Hrvatima, Siptarima, muslimanima, tamo nekim Crnogorcima. Svi bi bili ko male mace i opet bi trazili SH(NC)S.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija