• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2019

09:20

NE ZNAM IMENA IGRAČA PARTIZANA, MOGU I 10 MESIJA DA STAVE! Boaći žestoko prozvao crno-bele!

Crvena zvezda

NE ZNAM IMENA IGRAČA PARTIZANA, MOGU I 10 MESIJA DA STAVE! Boaći žestoko prozvao crno-bele!

Podeli vest

Ričmond Boaći jedva čeka subotu i 18.00 časova. Naoštren je golgeter Crvene zvezde pred duel sa ljutim rivalom, pa je dodatno zagrejao atmosferu

Ne zamara se mnogo rivalom Boaći, kaže da mogu crno-beli i deset Mesija da pošalju na teren, njega to ne zanima.

- Ne znam ni imena svih igrača Partizana, petorice najviše. Poštujem ih, ali na terenu sam ja šef i razmišljam kako da dam sve od sebe. Ne zanima me niko drugi, mogu da stave i deset Mesija. Neće mi se u glavni ništa promeniti. Tako sam naučen. Dobar je protvnik, nema sumnje. Ako uradimo sve na najvišem nivou, neće biti problema da pobedimo. Naš trener je pobednik, uvek ide na tri boda. Kada sarađuješ sa takvim stručnjakom i igrači dobijaju pobednički mentalitet - rekao je za Žurnal Ričmond Boaći. 

Do sada je Boaći tri puta postizao golove u najvećem meču srpskog fudbala, ali i dalje afrički napadač ne zna za trijumf nad crno-belima

- Do sada sam remizirao, vreme je za pobedu. Ako ne trijumfujemo neću da budem zadovoljan ni ako zaresem mrežu. Uopšte nije bitno ko će da bude strelac, samo da osvojimo tri boda i obradujemo navijače.

Očekuje se da Ričmond Boaći ima veliku pomoć Marka Marina.

- Marko? Kakav igrač... Ako bi se snimao film Marko bi bio kao oskraovac Denzel Vošington. Jednostavno, prelepo je biti sa njim na terenu. Zna gde se ko kreće. Gde da gurne loptu. Sa njim je lako, jedan od najboljih saigrača uz mojoj karijeri - nahvalio je Boaći saigrača.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija