• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

11:56

OZBILJNO SE NARUŠAVA REGULARNOST ABA LIGE! Zvezda grmi pred drugi meč sa Partizanom!

Crvena zvezda

OZBILJNO SE NARUŠAVA REGULARNOST ABA LIGE! Zvezda grmi pred drugi meč sa Partizanom!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju ove subote (30. mart, 19.00) drugi meč polufinalne serije ABA lige. Ekipa Milana Tomića pokušaće da brejkom na "gostovanju" dođe do finala plej-ofa. Ipak, ponovo je najava sa Malog Kalemegdana bila prilično burna

Ekipa sa Malog Kalemegdana imala je problem sa sudijama i pred prvi okršaj "večitih" rivala. Ista situcija ponovila se i pred drugi meč u polufinalnoj seriji.

VEČITI DERBI VREDAN TRI MILIONA EVRA! Gradski rivali u subotu igraju drugi meč polufinala plej-ofa!

Naime, u Zvezdi su nezadovoljni što se spisak sudija za utakmicu pojavio u javnosti dan nakon što je to planirano. Do sada je praksa bila da se imena arbitara pojave na zvaničnom sajtu Jadranske lige, ali je i ovoga puta ta praksa narušena kada su pojedinci preko društvenih mreža počeli da dele spisak. Povodom tih događaja oglasio se i portparol crveno-belih Igor Vujičin.

- Kada je reč o društvenim mrežama, sinoć se oko 22 sata ponovo pojavila informacija za koju mi kao klub mislimo da ozbiljno narušava imidž i regularnost lige. U pitanju je bilo navođenje sudijske trojke koja će deliti pravdu na predstojećem meču, a onda smo mi jutros zvanično kao klub dobili informaciju ko sudi, i upravo su u pitanju ta trojica sudija. Nije na nama da procenjujemo, nećemo da ulazimo u detalje, ali košarkaški klub Crvena zvezda je već preuzeo korake koji su u njegovom domenu da takvih situacija više ne bude - rekao je on.

Sudijska trojka na drugog polufinalnom meču biće Matej Boltauzer, Saša Pukl i Miloš Koljenšić. Crveno-beli su, takođe, pozvali svoje navijače da ne dolaze na sutrašnju utakmicu, ponovivši da je takav bezbednosni protokol, zbog koga na prvoj utakmici nije bilo gostujućih navijača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srpska Sparta 1

pre 5 godina

Džaba JSD Partizaiju sve, ni sudije im više pomoći ne mogu... GAZI TO ZVEZDO!

Nikolic Sinisa

pre 5 godina

Zvezda je odrastala na Kalimeru. To je uvek bila taktika inferiornih, koji unapred spremaju opravdanje....Naravno ,uvek je u pitanju kinta i jos po nesto...

Bjelosevic

pre 5 godina

Bune se oni posto nema Bjelosevica,neka nebrinu bit ce on na trecoj utakmici.

nema Bjelosevic

pre 4 godine

postoji Belosevic.... a on je navijac Partizana...jasno?????

Dejan

pre 5 godina

Navikao Covic da se pita za sve, od spremacice pa do sudija..Jadna si Zvezdo dokle god se jedan covek pita za sve..

poki

pre 5 godina

pa oni se nas i dalje plase neverovatno koliko god da smo slabi ali sta ces strah je strah

Noca

pre 4 godine

Ja bih vam dao sve, ali u svim sportovima da budete prvi, da se za sve pitate, da ugasite vec jednom sport. Ugasite i Partizan nije problem, ali.... Gde vam je ljudi granica, imate li je u bilo kom obliku? Zar toliko da se dopusti ovome coveku koji je bolestan ljudi, i treba ga hospitalizovati. Vi ste na sve spremni samo da zvezdana bude prva! Zamislite samo kolilo je to bolesno, svaki simpatizer ovakve zvezde za mene je ljudsko smece.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija