• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

20:53

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA POKEROM POSLALA PORUKU RADNIČKOM! Majstorija Marina, raspucan Boaći...

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA POKEROM POSLALA PORUKU RADNIČKOM! Majstorija Marina, raspucan Boaći...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Proleter na "Marakani sa 4:0 pred plej-of Superlige

Dvostruki strelac za Zvezdu je bio Ričmond Boaći, dok su po gol postigli velemajstor Marko Marin i Mirko Ivanić.

Crveno-beli su stigli do 27. pobede u ovoj sezoni i na efektan način zakazali početak plej-ofa i meč sa Radničkim na stadionu Rajko Mitić. Prednost između aktuelnog šampiona i drugoplasiranih Nišlija je  devet bodova, odnosno četiri kada bude izvršena podela. Nema sumnje, čeka nas izuzetno uzbudljiv duel dve prvoplasirane ekipe na startu plej-ofa!

Crveno-beli su od prvog minuta krenuli u opsadu gola Novosađana. Solidnu šasnu propustio je prvo Ivanić, ali je Zvezda ipak povela u 35. minutu utakmice. Crveno-beli su slomili otpor gostiju desetak minuta pre kraja poluvremena. Najveći deo posla odradio je Jovičić, ubacio loptu u peterac sa desne strane za Boaćija, koji je nadskočio rivale i doneo prednost šampionu.

Foto: Starsportphoto

 



Do kraja prvog dela, Boaći je mogao da kontu da ima bar još jedan pogodak, ali lopta nije htela u gol. Boaći je u drugom nastavio gde je stavio u prvom. Njegov jedan sjajan šut prvo je zaustavio golman Proletera, a samo minut kasnije pogodio je stativu. 

Nastavili su domaćini da opsedaju gol Novosađana, pa je u 68. Marin majstorijom duplirao prednost. Protutnjao je kroz šesnaesterac Proletera, a potom iskosa sa leve strane lobovao golmana Proletera za 2:0.

Desetak minuta kasnije Ivanić je definitivno overio pobedu Zvezde, a Boaći je u 82. dotukao nejakog rivala drugim pogotkom na utakmici.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

CRVENA ZVEZDA - PROLETER 4:0 (1:0)


Strelac: Boaći u 35, 82, Marin u 68, Ivanić u 76. minutu

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Novica Anđelovski.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Milunović, Savić, Rodić, Jovičić, Ivanić (od 83. Milijaš), Ben, Marin, Boaći, Joveljić.

PROLETER: Elesin, Mitrović, Leandro, Lambulić, Tanasin, Ilić (od 66. Novaković), Govedarica, Čolović, Čović, Stamenić, Vujaklija.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. minut - Kraj!  Crvena zvezda je savladala novosadski Proleter 4:0!

83. minut -  Milijaš je e oprobao šut sa distance. Marin ga je lepo uposlio, ali kapiten "crveno-belih" nije uspeo da zahvati loptu kako je želeo.

82. minut - Nenad Milijaš je upisao 250. utakmicu u dresu Crvene zvezde! U igri je umesto Ivanića.

82. minut - GOL! Boaći dolazi do drugog pogotka, Zvezda vodi 4:0.  Sve je krenulo od Jovičića koji je prosledio loptu ka desnom boku Gobeljiću, on uposlio  Boaćija koji postiže drugi gol na utakmici.

 

 

76. minut - GOL! Ivanić overava pobedu Crvene zvezde koja vodi 3:0. Marin je proigrao Marka Gobeljića, bek Zvezde je pronašao Bena, koji je loše reagovao, ali je na pravom mestu bio Ivanić i rutinski zatresao mrežu Proletera.

68. minut - GOL! Zvezda vodi 2:0, majstorija Marina! Protitnjao je kroz šesnaesterac Proletera, a potom iskosa sa leve strane lobovao golmana Proletera.

66.minut - Izmena u ekipi Proletera. Umesto Ilića u igri je Novaković.

63. minut - Lepa kombinacija Bena i Marina, ali je Elesin na vreme istrčao i intervenisao

57. minut - Srđan Vujaklija je tukao sa 17 metara iskosa, ali je golman domaćih bio siguran.

51.minut - Opet Boaći, nema gola, ovog puta pogodio je stativu! Neće, pa neće, mada je postigao jedan gol.

50. minut -  Karambol u šesnaestercu Proletera. Gađao je glavom Boaći, idbranio je to Elesin, potom se nije snašao Rodić, ali su se gosti nekako odbranili. Odbranili su se gosti.

 

 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Nema promena u sastavima.

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

46. minut - Još jedna dobra šansa za Boaćija, izborio se za šut, ali ni ovog puta lopta nije završila u golu!

37. minut - Boaći je propustio strašnu priliku. Joveljić je pronašao Boaćija, koji je mogao da bira gde će da pošalje loptu, ali je gađao vrlo loše po sredini, pa nema promene rezultata. 

35.minut - BOL! Zvezda vodi 1:0 golom Boćija! Crveno-beli su slomili otpor gostiju desetak minuta pre kraja poluvremena. Najveći deo posla odradio je Jovičić, ubacio loptu u peterac sa desne strane za Boaćija, koji je nadskočio rivale i doneo prednost šampionu.

29. minut - Aplauzi navijača za Mirka Ivanića. Šutirao je sa odlično ivice kaznenog prostora, ali je lopta ipak završila preko gola.

Foto: Starsportphoto

 

28. minut - Dobar pokušaj Boaćija glavom iskosa sa desne strane, gađao je donji desni ugao, ali Elesin odličnom paradom šalje loptu u korner.

20. minut - Pripretio je Savić posle kornera Marka Marina, ali bio neprecizan.

18. minut - Prilika za goste. Tanasin pokušava iz velike udaljenosti, ali nema  opasnosti po Borjana, golmana Crvene zvezde.

15. minut - Dobar pokušaj Marina, probao je lobom da zatrese mrežu, lopta je otišla pored stative.

12. minut - Prva ozbilnja šansa za domaćina, Joveljić je pokušao iskosa sa leve strane i šutirao pored bliže stative.

10. minut - Bez većih uzbuđenja. Zvezda drži loptu, ali za sada bez pravih šansi za crveno-bele. 

4. minut - Ofanzivna igra Zvezde od starta meča. Gužva pred golom Proletera, ali nema promene rezultata. 

1. minut - Utakmica je počela!

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija