• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2019

21:52

BUNDESLIGAŠI SPREMILI DŽAKOVE PARA! Zvezda ostaje bez talentovanog napadača?

Crvena zvezda

BUNDESLIGAŠI SPREMILI DŽAKOVE PARA! Zvezda ostaje bez talentovanog napadača?

Podeli vest

Nemci nisu pogrešili u vezi Luke Jovića, a provereni recept ne treba menjati. Crvena zvezda mogla bi da ostane bez još jednog talentovanog napadača ovog leta

Mladi Dejan Joveljić briljira u crveno-belom dresu od kako je dobio šansu da zaigra u seniorskom fudbalu. Centarfor crveno-belih dobrim igrama privukao je pažnju klubova iz najjačih evropskih liga, ali su Nemci za sada najkonkretniji.

(VIDEO) RADNO U LJUTICE BOGDANA! "Marakana" dobija novi izgled!

Naime, kako prenosi ugledni "Kiker" za napadača Zvezde interesuje se Štutgart. Međutim, to nije novost jer se "švabe" već neko vreme pominju kao novi klub mladog Srbina. Ono što se do sada nije znalo je da postoje još tri nemačka tima koji bi u svojim redovima videli Joveljića.

(VIDEO) ZVEZDA IZVISILA ZA PARTIZANOV BISER! "Srpski Nejmar" umesto na "Marakani" završio u Voždovcu!

Volfsburg, Hofenhajm i Majnc imali su svoje predstavnike na meču Crvene zvezde i Proletera (4:0), a razlog dolaska bio je upravo odlični napadač. Iako se pominje cifra od pet miliona evra, za sada nema konkretnih ponuda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija