• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

13:49

POTPUNO ISKRENO! Dejo otkrio zašto nije postao ZVEZDINA ZVEZDA!

Crvena zvezda

POTPUNO ISKRENO! Dejo otkrio zašto nije postao ZVEZDINA ZVEZDA!

Podeli vest

Zašto Dejan Savićević nije postao Zvezdina zvezda? Posle toliko godina legndarni as rešio je da progovori

Posle Rajka Mitića, Dragoslava Šekularca, Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i Dragana Stojkovića Piksija, Dejan Savićević bio je "viđen" kao šesta Zvezdina zvezda, ipak, to se nije dogodilo.

SKAUTI U LOŽI "MARAKANE"! Evo ko je gledao Bena i Boaćija, spremaju se JAKE PONUDE!

- Nisam bio, što bi političari rekli, podoban. Zna se ko je sprečio da to postanem... To smo u tom trenutku mogli da budemo samo Prosinečki ili ja. Pošteno govoreći, niko drugi - rekao je Savićević za "Sport klub".

On je otkrio šta oseća prema Crvenoj zvezdi.

-  Zvezda? Najlepši deo moje karijere, života... Titula u Bariju mi je najdraža, ja sam Zvezdaš, u srcu, i to će ostati za života - zaključio je Savićević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 5 godina

prosinecki je brilijirao u zvezdi,mozda a najverovatnije i jest to njegov najbolji i najlepsi deo karijere u zivotu pa cak i najlepsi i najsladji deo zivota uopste sto se tice sportske strane coveka,ali dejo je dejo samo jedan je dejo ziveli i sretno svima

nikanor

pre 5 godina

Mitić, Šekularac, Džajić i Pižon su bili u Zvezdi 10 i više godina. A Savićević samo 4. Ne mešaj politiku tamo gde je nikada nije bilo.

miroslav moric

pre 5 godina

milovac-crnogorac losa krvna zrnca za razliku od mijatovica.prosineckom falilo pola jer tata je katolik.miha ma da je bio bekenbauer takodjer nebi mogao biti sesta zvezda mama katolkinja.

koki

pre 5 godina

Realno Dejo nije postao zvezdina zvezda jer je igrao svaku trecu utakmicu. Ili je primicac ili je vojska ili je nesto trece. Prosinecki je imao 50 utakmica vise od Deje za isto vreme u klubu, ali je bio hrvat 91-ve. Tako da ni on nije prosao.

Dragan

pre 5 godina

Ispravna odluka tadasnje uprave. Savicevic je kratko igrao u Zvezdi, jer sve Zvezdine zvezde su odigrale minimum 4 godine. Drugo svoje pravo lice je pokazao kada je bio medu najglasnijim uz Mila da se CG ocepi od Srbije, sa opravdanjem da on nece ici u Beograd po misljenje itd. Sve to pistoji snimljeno. Prosinecki s obzirom da mu je majks Srpkinja i rodom je iz Srboje mogao ipak da se ponasa u nekim situacijama drugscije prema Zvezdi, jer u Zvezdi je stvorio igracko ime i trenersko. Zakljucak, tadasnja uprava je donela ispravnu odluku sto se danas potvrduje da je bila u pravu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija