• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

18:57 >> 18:51

(VIDEO) POKER ZVEZDE ZA MIRAN REVANŠ! Mladost naljutila crveno-bele pa deklasirana na "Marakani"!

Crvena zvezda

(VIDEO) POKER ZVEZDE ZA MIRAN REVANŠ! Mladost naljutila crveno-bele pa deklasirana na "Marakani"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Mladosti iz Lučana sa 4:1 u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Izabranici Vladana Milojevića odličnom igrom praktično su već rešili pitanje prolaska u finale

Ono što je crveno-belima trebalo obezbeđeno je još jednom ubedljivom pobedom u Beogradu. Mirne glave Zvezda će putovati u Lučane na overu plasmana u finale Kupa Srbije.

(VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! Bivši fudbaler Zvezde se OBESIO!

Ubedljiva igra crveno-belih tokom prvog poluvremena obeležena je golom Dejana Joveljića u 12. minutu posle sjajnog solo prodora. Moglo je biti mnogo ubedljivije, ali su svoje šanse propuštali Milan Rodić, El Fardu Ben i Milan Pavkov. 

Odmah po početku drugog poluvremena Srđan Dimić šokirao je domaće navijače nakon sjajne kontre, ali je to samo podstaklo izabranike Vladana Milojevića da zaigraju još bolje. Od tada je postojala samo jedna ekipa na terenu "Marakane". Prvo je Nemanja Milunović u 52. minutu pogodio posle centaršuta Marka Marina, a protivnika nokautirali Milan Pavkov (61. minut) i Mirko Ivanić (70. minut) kome je trebalo svega pet minuta provedenih na terenu da se upiše u listu strelaca.

(VIDEO) ZVEZDIN TIHI HEROJ! Skromni momak Jovančić otkrio šta mu je draže od ulaska u Ligu šampiona!

Gosti osim postignutog gola nisu ništa više prikazali te deluje da su prelako dozvolili Zvezdi da kompletira "poker" golova i mirno sačeka revanš.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST LUČANI 4:1

Joveljić u 12; Milunović u 57; Pavkov u 60; Ivanić u 68. za Crvenu zvezdu - Dimić u 53. minutu za Mladost

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Bojan Nikolić

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić – Ben, Čaušič, Vulić (od 64. Ivanić), Marin (od 77. Simić) – Pavkov (od 73. Vukanović), Joveljić.
Mladost: Zečević – Pešić (od 72. P. Jovanović), Milošević, Šatara, Sinđić, Jevremović, Ristić, Markoski (od 80. Selenić), Pavlović (od 46. Tešić), Dimić, L. Jovanović.

Tok meča:

Kraj meča!

89. minut - Gosti pokušavaju da dođu do pogotka koji će im doneti veće šanse u revanšu, ali nikako ne mogu da probiju bedem Zvezdine odbrane.

80. minut - Nenad Milovanović je umesto Jovana Markovskog na teren poslao 20-godišnjeg Lazara Selenića.

77. minut - Poslednja promena u Zvezdi. Marko Marin izlazi, a na terenu je Veljko Simić.

73. minut - Šansu dodija Aleksa Vukanović umesto Pavkova.

72. minut - Promena kod gostiju. Petar Jovanović na terenu umesto Pešića.

68. minut - GOOOOOL! Zvezda se raspucala. Samo što je ušao u igru Ivanić pogađa za 4:1!

 

 

64. minut - Samo što je ušao u igru umesto Miloša Vulića, Mirko Ivanić opasno preti, ali je bio spreman golman gostiju.

60. minut - 3:1 ZA ZVEZDU! Odmah je stigla kazna za goste. Pavkov donosi dva gola prednosti crveno-belima!

59. minut - Kakva prilika za goste da ponovo dođu do izjednačenja! Jovanović je promašio sa nekih desetak matara i propisno se obrukao!

57. minut - PONOVO VODI ZVEZDA! Milunović pogađa nakon centaršuta Marina!

 

 

53. minut - GOOOOOOL! 1:1, MLADOST IZJEDNAČUJE! Dimić pogađa posle odlične kontre gostiju!

46. minut - Upravo je počelo drugo poluvreme. Promena je izvršena kod gostiju Tešić je u igri umesto Pavlovića.

45. minut - Kraj prvog poluvremena. Zvezda vodi golom Dejana Joveljića.

42. minut - Pokušaj Joveljića ide preko gola.

34. minut - Prva prilika za goste iz Lučana, međutim, ostao je kratak Jovanović. Stigao je Nemanja Milunović da ispravi svoju grešku.

32. minut - Zaslužila je Zvezda drugi pogodak, novi pokušaj crveno-belih. Ovoga puta Milan Rodić, ali slabo za golmana gostiju.

27. minut - Ponovo preti Babić! Ponovo gužva, ali ovaj put šut štopera Zvezde ide pored gola.

25. minut - Gužvu u kaznenom prostoru Lučana pokušao je da iskoristi Srđan Babić, ali je njegov šut odbranio golman Zečević.

22. minut - Odlična akcija Pavkova, Bena i Joveljića. U poslednjem momentu gosti otklanjaju opasnost.

16. minut - Bila je Zvezda blizu novog pogotka, pretio je Marko Marin, ali su se gosti ovoga puta odbranili.

12. minut - GOOOOL! VODI ZVEZDA! Pogodio je Joveljić! Odlično je Pavkov odložio loptu do mladog napadača, a ovaj sjanim prodorom uspeo da donese prednost domaćem timu.

 

 

6. minut - Prvi pokušaj na utakmici. Miloš Vulić je šutirao sa nekih 20 metara, ali je lako odbranio Zečević.

1. minut - Utakmica je počela!

16.45 - Vladan Milojević je odlučio da meč počne sa dva napadača, pa će priliku od starta dobiti Milana Pavkov i Dejan Joveljić. Pored njih tu je i Miloš Vulić, koji takođe dobija šansu da zaigra u starnih 11.

16.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom meču polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana. Ekipa Vladana Milojevića ima priliku da pred svojim navijačima utaba put ka finalu i dugo čekano trofeju. Ostanite uz informer.rs i pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija