• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

17:41

NOVI POTPIS NA "MARAKANI"! Vezista stavio paraf i obradovao sve "zvezdaše"!

Crvena zvezda

NOVI POTPIS NA "MARAKANI"! Vezista stavio paraf i obradovao sve "zvezdaše"!

Podeli vest

Crveno-beli ulaze u samu završnicu sezone, a za sve "zvezdaše" stiže jedna u nizu odličnih vest - Dušan Jovančić produžio je ugovor sa klubom

Jovančić je produžio ugovor do leta 2021. godine sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana. Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

KO SE TO JOŠ OBRADOVAO JOVIĆEVOM POTPISU? Zvezdi od Lukinog transfera ozbiljna zarada, a šta će tek biti ako promeni klub!

- Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji - bili su Jovančićevi prvi utisci, a osvrnuo se i na dolazak na Marakanu prošlog leta:


- Iz ove perspektive, stvarno mi je proleteo period od dolaska u Crvenu zvezdu. Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima  - nastavio je vezista.

Foto: crvenazvezdafk.com

Sjajni crveno-beli vezista tako se pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću, Milanu Rodiću i Marku Marinu, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

NEĆE SKRENUTI SA PUTA! Babić: Dupla kruna nam je prioritet!

- To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha - kaže fudbaler Zvezde.

Fudbaleri šampiona Srbije ulaze u samu završnicu sezone na oba fronta, u Superligi i Kupu Srbije.

- Sledi nam prvo gostovanje Čukaričkom, jako teška utakmica nas čeka u subotu, oni se bore za Evropu, a mi se pripremamo kao i za sve prethodne duele. Idemo na pobedu i probaćemo da nastavimo odličan niz u prvenstvu. Što se tiče Kupa, dobar deo posla uradili smo kod kuće protiv Mladosti, ali ne smemo da se opustimo pred revanš u Lučanima i sigurno ćemo mu prići maksimalno oprezno, i nadam se da ćemo se plasirati u finale. Zahvalio bih se navijačima na dosadašnjoj podršci koju nam pružaju, nadam se da će nastaviti da nas bodre još jače, a mi ćemo se truditi da im se odužimo na najbolji način - zaključio je Jovančić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gidra

pre 5 godina

Najbolji vezista koji je dosao na Marakanu jos od ONE sampionske generacije. Potpisujem

gidra

pre 5 godina

Najbolji vezista koji je dosao na Marakanu jos od ONE sampionske generacije. Potpisujem

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija