• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

18:55

(VIDEO) NE POMAŽU NI KAZNE! Navijači Budućnosti ponovo gađali i pljuvali košarkaše Zvezde, vođe smirivale situaciju!

Crvena zvezda

(VIDEO) NE POMAŽU NI KAZNE! Navijači Budućnosti ponovo gađali i pljuvali košarkaše Zvezde, vođe smirivale situaciju!

Podeli vest

Navijačima Budućnosti ni sankcije ABA lige nisu pomogle da se dozovu pameti. Igrače Crvene zvezde dočekale su salve uvrede, pljuvanje, a ponovo su na parket uletali razni predmeti

Dok su ulazili na teren navijače su ponovo dočekali izrevoltirani "varvari" koji su ponovo uz pljuvanje i gađanje sa tribina priredili dobrodošlicu gostima iz Beograda. Reagovale su vođe navijača, koje su morale da dođu do zapisničkog stola ne bi li uputili apel da se navija sportski i fer.

(FOTO) DA LI JE OVO REŠENJE? Evo kakve je promene "Morača" pretrpela pred četvrti meč finalne serije!

Podsetimo, zbog istih prekršaja ABA liga je već sankcionisala Budućnost, zatvorivši im tri reda tribina do parketa, odnosno premestivši navijače koji su sedeli tik pored terena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan2

pre 5 godina

Sada će kazna biti veća zatvoriće im 4 reda tribina. Ovakvu ligu više nema nikakvog smisla igrati. Ovakvo skandalozno suđenje se ponavlja iz godine u godinu a da niko ne preduzima nikakve mere da to spreči. Hoće li neko iz rukovodstva ABA lige konačno preispitati zašto i iz kojeg razloga su sudije pravile skandalozne greške koje se graniče sa ludilom a da nisu ni želele da pogledaju snimak i da razreše "spornu" situaciju kao što su to činile u Beogradu.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija