• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf

27.04.2019

22:55

ČOVIĆ NAJOŠTRIJE DO SADA! Repeša psovao srpske novinare, ŠLAJMARA ZA RIVERSA i zašto Filip nije "Nebojšin sin"!

Crvena zvezda

ČOVIĆ NAJOŠTRIJE DO SADA! Repeša psovao srpske novinare, ŠLAJMARA ZA RIVERSA i zašto Filip nije "Nebojšin sin"!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ponovo je govorio o dešavanjima iz finalne serije ABA lige protiv Budućnosti, ali je i po prvi put otkrio neke do sada nepoznate detalje iz Podgorice

Napomenuo je da su Crnogorci još prošle godine napali igrače crveno-belih i da je tada sve počelo, a kulminiralo je incidentima u Morači tokom treće utakmice finala i pred peti meč u Beogradu.

Dobili su prvu utakmicu, izgubili drugu u Beogradu. Mi smo tad u Podgorici od aerodroma do hotela voženi sat vremena. Kad smo stigli u hotel, naši igrači su otišli na večeru i bili su napadnuti. Bilo je prozivanja Alena Omića koji je posle toga otišao u Budućnost da igra. Prešli smo preko toga... Ustaljen vatromet noću, topovski udari, pokušaj buđenja ekipe i pritisak u hotelu raznih likova koji vas mrko gledaju, ništa drugo ne rade. A onda dođu i kažu da je u Podgorici prošle godine sve bilo u redu. Da li je u redu da se skandira: Alene Turčine, pa onda onaj drugi deo. Pa onda: ti si Zvezdin četnik, Alene. Bacali su svinjske nogice... Ove godine su rušili zaštitnu ogradu i tako dalje - rekao je Čović u emisiji "Pravac" na "Pink Info 3" kanalu.

On je napomenuo da su vinovnici nereda u Podgorici i prošle i ove godini bili isti ljudi Zoran Lazović i Duško Golubović.

- Njima se pridružio i Aleksandar Mijailović koji je napao (Branka) Lazića kapitena i Filipa Sunturlića, direktora kluba. Inače, on je u Mega Bemaksu glavni finansijer. To su neke stvari koje su dodatno iritirale javnost u Beogradu, koja je već iziritirana prošlogodišnjim finalom - nastavlja prvi čovek crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Čović je napomenuo da je i u Beogradu bilo skandiranja kojima nije mesto na tribinama Pionira, ali da je gore bilo u Podgorici.

- Čović i ja nismo naivni ljudi. Neko se sistematično pobrinuo za nas od kada smo došli do kada smo otišli iz Podgorice - rekao je Saša Vlaisavljević, član uprave Zvezde.

On tvrdi da je i Branislav Baćović, koji je bio u delegaciji, dobio udarac u bubreg.

- Bili smo u potkovici. Pola metra od mene ispred su bili njihovi huligani koji su nas pljuvali četrdeset minuta - dodao je Vlaisavljević.

Čović je objasnio da su u prve dve utakmice u Beogradu uslovi za igru bili veoma prihvatljivi.

- Repeša posle druge utakmice u Beogradu psuje naše novinare i neće da izađe na konferenciju za štampu. Pazite, izgubio je 38 razlike. Neukusno je da bilo koji trener kada izgubi toliko priča o atmosferi i ne znam čemu. Pričaj čoveče o tome kako ti tim igra. Šalje pomoćnog trenera. U svlačionicu ulazi Bokan koji mu daje instrukcije šta da kaže da je to linč, ovako, onako - kaže Čović.

Foto: Starsportphoto

Čović kaže da je sve u Podgorici bilo naručena likvidacija sporta i kaže ironično da su "Srbi valjda krivi i za kišu". Jedan od junaka finala bio je i njegov sin Filip. Stariji Čović kaže da mu je drago što će sad on biti poznat kao Filipov otac, a ne da će Filip biti poznat kao predsednikov sin.

- Moja deca nemaju protekciju. Fino su vaspitani, nemaju kladionice, kockarnice, ne troše za veče ne znam koliko i ne znam šta. Tako se i Filip borio i od večeras nije on moj sin, nego sam ja njegov otac - naglasio je predsednik Zvezde.

Kej Si Rivers, Bili Beron, Majkl Odžo i ostali stranci su bili šokirani dešavanjima iz Morače, a ista su iznenadila i neke od srpskih košarkaša.

- Rivers, čovek izvodi aut ide šlajmara u glavu. Baca loptu, ono se cedi. Ne može da veruje šta ga je snašlo. Odžo nije znao gde se nalazi. Simanić nije igrao četvrtu utakmicu jer se potpuno isključio - zaključio je Čović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 4 godine

Do juce vas je taj isti Bokan sponzorisao . Cuti,'leba ti. Smecari ste obojica da veci biti ne mozete.

sasapg

pre 4 godine

Iduce nedjelje ce biti da su u Moraci varvari prekinuli mec i gadjali igrace svim i svacim. Vjeruje li ovom golumu ko sto zzbori....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija