• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2019

13:51

(VIDEO) STARA ŽELJA PONOVO AKTUELNA! Zvezda našla napadača u Portugalu!

Crvena zvezda

(VIDEO) STARA ŽELJA PONOVO AKTUELNA! Zvezda našla napadača u Portugalu!

Podeli vest

Najavio je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela dolazak napadača na stadion "Rajko Mitić". Crveno-beli su ponovo u poteri za starom željom, šampion Srbije želi Tomanea!

Tomane ima 26 godine i iza njega je dobra sezona u dresu Tondela a Zvezda je spremna da ga dovede prenosi "Mozzarsprot". Ovaj tim je ostao u najjačoj ligi Portugala, a upravo je ovaj brzonogi napadač postigao 12 golova, a upisao je šest asistencija.

Toliko je dobro igrao da su u Portugalu verovali da će dobiti poziv selektora Fernanda Santoša. Zvezda ga je htela u junu, tada je Tondela tražila 500.000 evra za 50 odsto od ugovora, ali kako igraču ističe ugovor narednog leta, ovo je poslednja prilika za zaradu.

U Zvezdi su svesni da im je potreban napadač, Boaći će na Afrički Kup nacija, Joveljić je na prodaju, a veliko je pitanje da li će ostati i Pavkov. Izbor je pao ne Tomanea...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

Никако ми није јасно зашто наши јуре неке странце, ваљда да сређују финансије легално, овај да зна нешто не би играо у Тондели,а расан је стрелац само12.голова,смешно.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija