• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

17:10

FAVORITI SMO, ALI MORA OZBILJNO! Prvi utisci iz Zvezde nakon žreba za Ligu šampiona!

Crvena zvezda

FAVORITI SMO, ALI MORA OZBILJNO! Prvi utisci iz Zvezde nakon žreba za Ligu šampiona!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda odmeriće snage sa litvanskom Suduvom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sportski direktor crveno-belih istakao je da će ekipa potpuno ozbiljno pristupiti ovom dvomeču

Ekipa crveno-belih saznala je ime prvog rivala u pohodu na Ligu šampiona, a u pitanju je litvanski šampion Suduva, tim koji je prošle sezone igrao protiv Crvene zvezde.

JOVARI PEKARI ŽELIM ŠTO I SVOJIM SINOVIMA! Grof Božović progovorio o Jovićevom nadimku!

- Svesni smo činjenice da smo favoriti, jer zaista jeste tako, ali spremaćemo se kao i za bilo kog drugog protivnika. Reč je o šampionu Litvanije, a svakog šampiona svake zemlje treba ozbiljno shvatiti. Upravo zbog toga će naš pristup utakmici biti na visokom nivou. Nećemo se opuštati jer, bez obzira na  razliku u kvalitetu, svesni smo da Suduva može i te kako da iznenadi favorite. Mi to ne smemo sebi da dozvolimo, tako da neće ćemo biti maksimalno ozbiljni i fokusirani – poručio je Mrkela.

Prva utakmica biće odigrana 9. ili 10. jula u Marijampolu, a revanš će se igrati nedelju dana kasnije u Beogradu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija