• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2019

18:29

ZVEZDA SE OGLASILA! Crveno-beli imaju nove informacije o stanju Kuzmića!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OGLASILA! Crveno-beli imaju nove informacije o stanju Kuzmića!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno je transportovan u Beograd ovog popodneva. Njegovo zdravstvemo stanje i dalje je ozbiljno. Klub se zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, a svim ljudima dobre volje na iskazanoj brizi za stanje reprezentativca Srbije

Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je novo saopštenje o stanju njihovog igrača Ognjena Kuzmića nakon nesreće koju je doživeo rano jutros. Za sada igrač neće biti operisan jer je u lošem stanju. Lekari će ga držati u komi kako bi mu se stanje popravilo.

Saoštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banja Luke helikopterom.

Stanje našeg igrača je ozbiljno,  a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke,  na iskazanoj  brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.

- KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju Ognjena Kuzmića - navodi se na sajtu Zvezde.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija