• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2019

22:43 >> 22:40

(VIDEO) RUTINA ZA MIRAN REVANŠ! Napadači pogađali, crveno-beli "hladne glave" idu u Finsku!

Crvena zvezda

(VIDEO) RUTINA ZA MIRAN REVANŠ! Napadači pogađali, crveno-beli "hladne glave" idu u Finsku!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Helsinkija sa 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Ekipa Vladana Milojevića nije imala mnogo problema da savlada šampiona Finske koji je na "Marakanu" stigao samo sa jednom željom, da se odbrani. Delovalo je da su bili zadovoljni i sa minimalnom pobedom domaćina, ali im je planove pokvario Milan Pavkov.

(FOTO) SVAKA ČAST SVAKOME KO NE IGRA PROTIV LAŽNE DRŽAVE! Navijači Crvene zvezde podržali Srbe iz Slovana!

Crveno-beli nisu igrali mnogo lepo, ali jesu onako kako treba, takmičarki nadmudrili rivala. Odličan tempo nametnuli su igrači Zvezde od samog starta, delovalo su gosti prilično zbunjeno, ali nisu domaći to uspeli da naplate sve do 26. minuta.

Tada na scenu stupa Mirko Ivanić koji centrira na drugu stativu do Ričmonda Boaćija koji nastavlja golgetersku seriju. Mogla je Zvezda i ranije do prednosti da je asistent kod prvog gola bio bolji u završnici, ali je odmah iz sledećeg napada stigla potvrda dominacije.

Teško je bilo crveno-belima u nastavku da probiju bedem jako agresivnih Finaca, koji nisu uputili nijedan udarac ka Milanu Borjanu. Ipak, bilo je dobrih prilika, a najbolju propustio je rezevista Milan Jevtović koji je svojim ulaskom razmrdao "umornog" domaćina.

(FOTO) KUZMIĆ I IZ BOLNIČKOG KREVETA UZ CRVENO-BELE! Košarkaš Zvezde bordi svoj omiljeni klub protiv Helsinkija!

Nagrada za upornost stigla je u najboljem momentu, u 90. minutu kada je Marko Marin centrirao do Pavkova, a štoper gostiju skrenuo loptu na nogu nadapaču koji je poslao u trans navijače i doneo zasluženu pobedu, a treneru Milojeviću osigurao miran san pred revanš za sedam dana u Helsinkiju.

CRVENA ZVEZDA - HELSINKI 2:0 (1:0)

Boaći u 26. minutu, Pavkov u 90. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Pavel Gil (Poljska)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Milunović, Babić, Rodić – Jovičić - Ben, Jovančić, Marin, Ivanić (od 63. Jevtović) – Boaći (od 72. Pavkov). 

HELSINKI: Rudakov – Toivomaki, Rafinja, Obilor – Mensah (od 92. Vairinen), Dalstrom, Para Sinistera, Kairinen, Alho - Tarasov (od 81. Kusavi-Benisan), Riski.
 

Tok meča:

KRAJ MEČA! ZVEZDA POBEDOM 2:0 ČEKA REVANŠ U FINSKOJ!

92. minut - Menja trener gostiju, umesto Mensaha u igri je Vairinen.

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

90. minut - GOOOOOOOOL! PAVKOV! Zvezda vodi 2:0! Centrirao je Marin, a loptu loše pokušao da izbaci Toivomaki koji je namestio tačno na nogu visokom napadaču kojem nije bilo teško da pogodi mrežu Rudakova.

85. minut - Velika prilika za Zvezdu! Jevtović je ostao sam na nekih sedam metara od gola, ali nije uspeo da pogodi mrežu Finaca! Bilo je jako blizu.

84. minut - Poslednju promenu pravi Milojević, u igru šalje Vukanovića umesto Bena.

81. minut - Prva izmena u redovima Helsinkija. Na terenu je Kusavi-Benisan umesto Tarasova.

72. minut - Dosta je opao ritam meča, crveno-beli pokušavaju da postignu drugi gol, a u igri umesto Boaćija je Milan Pavkov.

63. minut - Prva promena u Zvezdi. Umesto Ivanića u igri je Milan Jevtović.

57. minut - Odlični Marin pokušao je da uposli Ivanića, ali nije uspeo vezista da zahvati loptu kako je želeo.

Foto: Starsportphoto

51. minut - Bilo je opasno, probao je Mehsah da proigra Riskija, ali reaguje Rodić u poslednjem momentu.

49. minut - Odlična prilika za Rodića! Šutirao je bek Zvezde, ali ponovo sjajan Rudakov!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Finci su izveli igru.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Crveno-beli golom Boaćija vode protiv Finaca!

45. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

41. minut - Dobar pokušaj Marka Marina iz slobodnog udarca, ali lopta siguran golman Helsinkija.

40. minut - Crveno-beli u potrazi za novim pogotkom. Prililčno agresivni Finci u nekoliko navrata lošim startovima naterali su sudiju Gila da pokaže prvi žuti karton Kairinenu.

26. minut - GOOOOOOOL! BOAĆI! Zvezda vodi sa 1:0! Sjajan centaršut Ivanića koji je pronašao neometanog napadača kome nije bilo teško da pogodi gol Helsinkija.

25. minut - Najbolja prilika za crveno-bele! Marin je savršeno proigrao Mirka Ivanića koji je pokušao da prebaci golmana Rudakova, ali je on uspeo da odbrani šut Crnogorca.

16. minut - Već su se navijači Zvezde uhvatili za glavu jer je Riski pogodio mrežu, ali je pre toga dosuđen ofsajd.

4. minut - Ozbiljan pritisak crveno-belih na Fince, igra se samo na polovini Helsinkija, prviu šansu imao je Dušan Jovančić koji nije upeo da zahvati loptu kako je želeo.

1. minut - Utakmica je upravo počela, početni udarac izveli su fudbaleri Zvezde.

 

 

20.31 - Pobednik ovog duela igraće u trećem kolu protiv Kopenhagena ili TNS-a iz Velsa, prvi meč Danci su rešili u svoju korist sa 2:0.

20.16 - Pored crveno-belih i Partizan je odmerio snage sa Helsinkijem u sezoni 2010/11 kada je došao do grupne faze Lige šampiona pobedom u oba meča. Prvi meč u Beogradu rešen je u korist crno-belih sa 3:0, da bi i u Finskoj srpski predstavnik pobedio sa 2:1.

20.06 - Podsećanja radi, ovo je treći duel između srpskog i finskog kluba. Davne 1997. godine Zvezda je eliminisala Fince iz Evrope pobedom 3:0 u Beogradu golovima Dejana Stankovića, koji je dva puta matirao protivničkog golmana i Zorana Njeguša. Pre toga crveno-beli su poraženi na gostovanju sa 0:1 , ali je srpski klub prošao dalje.

 

 

19.55 - Trener Vladan Milojević odlučio se na proveren snage s tim da je umesto Marka Gobeljića koji je dobio crveni karton na meču sa Suduvom u prvoj postavi Filip Stojković. Na klupi su trojica novajlija, a evo kako izgleda spisak rezernih igrača oba tima:

Zvezda: Popović, Pankov, Pavkov, Žander, Jevtović i Vukanović.

Helsinki: Usitalo, O'Šonesi, Vertainen, Vairinen, Kusaivi Benisan, Vananen, Zeneli. 

19.50 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Helsinkija. Šampion Srbije pred svojim navijačima ima priliku da što boljim rezultatom najavi revanš meč. Uz informer.rs pratite dešavanja sa "Marakane".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija