• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2019

23:55

TEK SMO ODIGRALI PRVO POLUVREME! Milojević zadovoljan, ali ipak opominje!

Crvena zvezda

TEK SMO ODIGRALI PRVO POLUVREME! Milojević zadovoljan, ali ipak opominje!

Podeli vest

Golovima Boaćija i Pavkova Crvena zvezda je stekla osetnu prednost pred put u Helsinki, a Vladan Milojević je posle pobede rezultatom 2:0 napravio rezime prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Milojević je bio svestan da je njegova ekipa odigrala težak meč, ali je uspela da se izbori sa jakom odbranom Finaca.

VEŠTAČKA TRAVA MOŽE BITI PROBLEM ZA ZVEZDU! Trener Helsinkija veruje u preokret u Finskoj!

- Teška utakmica, najavio sam ovakav duel i na konferenciji pred utakmicu. Čvrsta ekipa koja zna šta hoće. Pregršt brzih igrača koje je teško čuvati i napadati. Bili smo dobri, nismo srljali, probili blok koji je teško probiti. Možda smo mogli da damo još koji gol ali sam zadovoljan. Iza nas je tek prvo poluvreme, igra se i u Finskoj, na veštačkoj podlozi. Zaboravljamo ovu utakmicu jer nas već u subotu čeka novi duel - rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Uprkos dominantnoj igri crveno-belih, protivnik se veoma umešno branio pe rezultat od dva gola prednosti budi dvojake emocije.

- Nisam očekivao tako defanzivnog rivala. Ekipa su koja voli fudbal, ali su se tako opredelili da igraju na našem terenu. Verovatno su želeli da iz dobrog boloka čekaju šansu za brze igrče. Tražili su pukotinu u našem timu, ali srećom dobro smo odradili posao i nismo primili gol. Ima segmenata koje trebamo da pogledamo i izanaliziramo. Nemamo mnogo vremena jer nas već u subotu očekuje prvenstveni duel. Bila je očigledna volja i motivisanost kod naših igrača, ali fudbal je živa igra i ima grešaka. Ne mogu bilo šta da zamerim mojim igračima. U globalu sam veoma zadovoljan, posebno sam zadovoljan atmosferom koja je bila za desetku. Još jednom su zvezdaši pokazali koliko vole klub, od srca im čestitam.

Šef stručnog štaba je obrazložio i rotacije u ofanzivi.

Imam plan i strategiju za svaku utakmicu i svakog protivnika. Veoma sam zadovoljan igrom. Ivanić je na primer danas bio po boku, a sigurno se bolje snalazi u sredini. Gledamo u kojim segmentima je protivnik slabiji i trudimo se da to iskoristimo - izjavio je Milojević uz osvrt na učinak špiceva:

- Milan nije džoker, on je za mene standardni igrač. Bilo da je starter ili uđe u igru, on je igrač veoma bitan za igru i uvek donese ono što se od njega očekuje. Isto mogu da kažem za Boaćija. Obavili su šta se od njih očekivalo. Tu su i Tomane i Krstović od kojih očekujem da takođe ostave trag - zaključio je trener Zvezde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija