• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

23:35

MORAMO MNOGO BOLJE OD OVOGA! Milojević poziva na strpljenje!

Crvena zvezda

MORAMO MNOGO BOLJE OD OVOGA! Milojević poziva na strpljenje!

Podeli vest

rener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je nakon pobede protiv Radničkog, da njegova ekipa mora mnogo bolje od onoga što je prikazala, ali da je potrebno strpljenja

Strateg crveno-belih je odlučio da pruži priliku velikom broju igrača koji nisu imali dovoljno takmičarskih mečeva od početka sezone, ali je i taj tim na kraju uspeo da dođe do bodova u okršaju sa Nišlijama.

(VIDEO) SKOČI DAJ GOL GLAVOM! Pavkov i Ben za miran put u Finsku!

- Mi moramo bolje od ovoga, kao što sam i najavio pre utakmice, videli ste dosta igrača koji su večeras igrali svojeprve takmičarske utakmice. Nije lako, ali ja sam strpljiv. Pojedinci mogu bolje nego što su pružili u ovom meču, ali mi ne možemo drugačije da dođemo do željenog ritma nego kroz ovakve utakmice. Nije lako, ali preguraćemo i to - poručio je Milojević za "Arenu sport".

Za sve njih ovo su bili dragoceni minuti.

- Imali smo igrače, kao što je Pankov, kome je ovo prvi meč od 90 minuta. Mi nismo imali uvid u kakvom se fizičkom stanju nalazi Degenek, takođe, Kanjasu ovo prva utakmica kao starteru. Ima dosta stvari koje moraju da se poprave kroz utakmice. Ja mnogo više očekujem od njih, ali radimo i verujem da će to biti u redu - dodao je trener Zvezde.

Sa druge strane, Simo Krunić žali za propuštenim šansama svog tima.

- Zadovoljan sam igrom, odlučila je ta šansa kod gola Pavkova. Teško je preokrenuti rezultat protiv Zvezde. Žao mi što nismo postigli gol zbog ovih momaka koji su dali sve od sebe. Pokušali smo da dođemo do bodova na ovom meču. Mislim da smo zaslužili da postignemo gol. Dižemo se iz utakmice u utakmicu, polako se nameštamo i verujem da će to kroz prvenstvo biti mnogo bolje - rekao je Krunić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Katastrofa kako Zvezda igra već duži period.To vraćanje lopte u nazad ,pasovi sa Borjanom I dugačka ispucavanja bez veze I ideje,"pali"kod nas,ali u Evropi nema šansi.Sve u svemu menjati ili igrače ili trenera.Zvezda I Partizan moraju da igraju ozbiljno fudbal ,a ne ovo što pokazuju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17