• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

30.07.2019

10:02

ČUDO OD ČOVEKA! Evo kad se Kuzmić vraća na teren!

Crvena zvezda

ČUDO OD ČOVEKA! Evo kad se Kuzmić vraća na teren!

Podeli vest

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (29) trebalo bi da se vrati na teren do kraja godine, saznaje Informer! Doktori Crvene zvezde veruju da će centar do januara biti spreman da se priključi ekipi, iako je pre samo dve nedelje doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je bio u komi

Ozbiljne povrede

Kuzmiću je 17. jula operisana vilica kako bi mogao da diše, a već 25. jula pušten je na kućno lečenje.

- Ognjenov oporavak ide mnogo bolje nego što je iko očekivao. On je samo deset dana posle nesreće izašao iz bolnice i šetao gradom, što je zaista neverovatno. Ako tako nastavi, postoje velike šanse da se vrati na teren do početka drugog dela sezone. Naravno, ukoliko ne bude nekih komplikacija u narednom periodu - kaže naš izvor blizak klubu s Malog Kalemegdana.

Kuzmić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu iz Real Madrida i crveno-beli su od njega mnogo očekivali u predstojećoj sezoni. Ipak, portparol kluba Igor Vujičin kaže da je njegov povratak na teren trenutno u drugom planu.

- On se dobro oporavlja i u stalnom je kontaktu sa lekarima. Redovno ide na kontrole i sve ide nabolje. Što se tiče povratka na teren, zasad niko ne može precizno da kaže kad će se to dogoditi. Ipak se radi o povredama glave i grudnog koša, a to nije nimalo naivno. Teško je u takvoj situaciji davati nekakve prognoze - kaže Vujičin.

(FOTO) OD ČEGA JE OVAJ ČOVEK? KUZMIĆ ČUDO! Samo 11 dana posle UDESA I KOME košarkaš OBILAZIO KAFIĆE!

On dodaje da je za Ognjena prioritet da se u potpunosti oporavi.

- Naš košarkaš se nalazi kod kuće sa porodicom, a za dalje ćemo videti. Potrebno je vreme da se čovek posle ovakvih povreda vrati normalnom životu. Sve ostalo će zavisiti od odluka lekara - zaključuje Vujičin.

Završio u jarku

Kuzmić je teško povređen u udesu koji se dogodio 14. jula kod sela Ramići, na putu Banjaluka - Prijedor. Reprezentativac Srbije se sa prijateljem Bogdanom Ilićem vraćao sa svadbe. Do nesreće je došlo kada je Ognjenov automobil "porše kajen" prešao u suprotnu traku i udario u BMW koji je išao iz suprotnog pravca. Kuzmićev terenac se isprevrtao i završio u jarku.

Tom prilikom centar crveno-belih zadobio je teške povrede glave i grudnog koša i zbog toga je helikopterom prebačen na Klinički centar u Beogradu. Njemu je bio natečen mozak, a imao je prelom obe vilice i jagodične kosti, zbog čega su ga doktori držali pet dana u indukovanoj komi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija