• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarsport

30.07.2019

14:20

TRANSFER BOMBA! Bivši kapiten blizu povratka u Zvezdu, ostalo je samo 48 sati strepnje!

Crvena zvezda

TRANSFER BOMBA! Bivši kapiten blizu povratka u Zvezdu, ostalo je samo 48 sati strepnje!

Podeli vest

Zvezda bi u nastavak sezone mogla da uđe znatno jača! Blizu povratka na stadion "Rajko Mitić" je reprezentativac Srbije Darko Lazović

Njemu je istekao ugovor sa Đenovom i kako javlja "Mozzarsport" jednom nogom je na "Marakani". Ipak, Zvezda mora da čeka još 48 sati, jer će još toliko Lazović čekati jaku ponudu iz Italije. Ako do toga ne dođe bivši kapiten se vraća.

(VIDEO) BEZ NERVOZE! Pankov: Naš gol rešava sve!

Isti izvor navodi da je Lazović odbio Kineze, kao i timove iz Emirata, a nije želeo ni u Veronu. 

Lazović u prvoj godini ugovora čeka 600.000 evra, uz bonuse. Ovaj momak je za Zvezdu odigrao 117 utakmica, a crveno-beli dres nosio je u vreme velike krize. Možda je sada došlo vreme da se priča potpuno okrene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Nema gde, pa hajde nazad...Užas je videti gde je naš fudbal danas..!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija