• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2019

00:30

REČ IMA JUNAK BORJAN: Bog je veliki, svi su bili protiv nas, ali je naša želja bila jača od svega!

Crvena zvezda

REČ IMA JUNAK BORJAN: Bog je veliki, svi su bili protiv nas, ali je naša želja bila jača od svega!

Podeli vest

Junak plasmana Crvene zvezde u plej-of Lige šampiona Milan Borjan nakon meča protiv Kopenhagena bio je prilično srećan zbog velikog uspeha

Golman crveno-belih nije krio oduševljenje nakon sjajne partije i odbrana koje su odvele njegov klub u makar u Ligu Evrope.

LJUDI PLANIRAJU, BOG ODLUČUJE! Ponosni Milojević: Za nas, porodicu, navijače i Srbiju!

- Ekipa je fenomenalno odigrala, neverovatan karakter su pokazali opet, borili smo se do kraja verovali do zadnjeg minuta. Kakva emocija. Moralo se dogoditi da prođemo, bila je borba, dobro smo igrali. Ušli smo u Evropu što je veliki uspeh za nas. Neverovatna noć za zvezdašku javnost. Mislim da je ovo neveravatno tri godine zaredom igramo grupnu fazu, nismo stali ovde, još dva meča za Ligu šampiona pa da cela Srbija bude ponosna na nas - rekao je u dahu Borjan i nastavio:

- Bio sam miran, skoncentrisan. Pokušao pre penala da vidim gde će ko da šutira, pripremio sam se. Sve se isplatilo na neki način, Bog je veliki. Sudije su nas krale i bile na strani Kopenhagena, ali kad imaš srce želju i ljude koji veruji u tebe, onda pobediš. Odbrane posvećujem porodici uz mene su uvek i moja snaga i energija. Ova ekipa, ovi momci su zaslužni, neverovatan posao su odradili,  zahvalan sam im što su mi omogućili grupnu fazu. Borili smo se za grb i navijače,. Bog je veliki. Nismo obraćali pažnju na potcenjivanje - dodao je golman Zvezde.

Kanadski reprezentativac otkrio je i šta mu je to Ričmond Boaći poručio uoči izvođenja jedanaesteraca.

- Boaći je rekao da želi da se pomoli za mene da što bolje branim i ja sam mu zahvalio I dozvolio da to uradi. On je jako pobožan - rekao je Borjan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Blin

pre 4 godine

BORJAN KINESKI ZID!!! BRAVO ZVEZDO, SVAKA CAST SVIMA

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija