• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

13:55

ZVEZDA JE STIGLA NA KORAK OD SNA! Milojević pred Jang Bojs otkrio šta će tražiti od igrača, ali i koliki je pritisak!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE STIGLA NA KORAK OD SNA! Milojević pred Jang Bojs otkrio šta će tražiti od igrača, ali i koliki je pritisak!

Podeli vest

Utakmica odluke... Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Jang Bojsa.

- O važnost utakmice ne bi trebalo da se priča. Sve je već poznato. Igramo protiv ozbiljnog rivala, imamo veliki respekt prema njima, oni to zaslužuju po svim parametrima. U Švajcarskoj smo odigrali tek prvo poluvreme, sada je vreme da se drugo igra kod nas. Drago mi je da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta. Mi ćemo se truditi, spremali smo se za ovu utakmicu kao za sve ostale. Pritisak postoji, ali mi smo sportisti i na ovom nivou morate da nosite taj pritisak. Od igrača ću tražititi da odigramo kako mi znamo i da bude praznik srpskog fudbala. Da bude lep ambijent i da uživamo - rekao je Milojević.

On se još jednom osvrnuo na važnost meča.

Mi to gledamo na drugačiji način, spremamo se kao za sve ostale utamice. Ne možemo da delimo utakmice po važnosti. Na mojim igračima je da se spreme dobro i da budu koncentrisani. Oni su sportisti i moraju da se nose sa pritiskom.

 

Milojević smatra da je odličlno što Zvezda nije igrala za vikend u Superligi.

Hvala FSS što su nam izašli u sustet i odložili meč. Imali smo povređene igrače i nismo morali da ih izlažemo dodatnim rizicima . Svaku evropsku utakmicu koju odigrate, vi stičete novo samopouzdanje. Sautra vam neće biti bitno da li vam je prva utakmica ili ne, svaka utakmica je za sebe. Nadam se da nećemo imati nikakvih problema.

Jang Bojs u Beograd stiže u znatno jačem sastavu.

Očekivati je da će doći u najjačem sastavu. Da li će igrati u najjačem, to ne mogu da znam. Jang Bojs ima dosta fenomenalnih igrača, ali ja samo o svojoj ekipi razmišljam. Kako ćemo mi da izgledamo na terenu. Što se tiče Oroa, videćemo da li će igrati od početka. Ja na to ne mogu da utičem.

Prvi meč igrao se na veštačkoj travi.

 Promena podloge možda bude uticala na utakmicu, možda i ne. Podloga u Švajcarskoj je bila mnogo brža, ali mislim da to nema neke predosti i mana. Nema sumnje da će to biti različita utakmica nego u Švajcarsko - zaključio je Milojević. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17