• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

20:10

DEJO, VRATA SU TI UVEK OTVORENA, DOĐI NA MEČ LIGE ŠAMPIONA! Nakon burnih izjava, Terzić uputio poziv Savićeviću!

Crvena zvezda

DEJO, VRATA SU TI UVEK OTVORENA, DOĐI NA MEČ LIGE ŠAMPIONA! Nakon burnih izjava, Terzić uputio poziv Savićeviću!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde odlučio je da "spusti loptu" kada su u pitanju odnosi sa predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore Deja Savićevića te ga je pozvao da bude gost crveno-belih na utakmicama Lige šampiona

Naime, Terzić je izazvao veliki bes predsednika FSCG Dejana Savićevića, pošto je pred meč sa tzv. Kosovom kontaktirao Ivanića sa porukom da na Marakani ne bi bilo poželjno da igra ovu utakmicu.

(FOTO) POGLEDAJTE KO SE VRATIO! Zvezdi stigla čestitka iz UEFA nakon plasmana u Ligu šampiona!

Terzić je pred televizijskim auditorijumom otkrio da je Ivaniću preneo poruku da ta odluka ne bi bila prihvaćena među navijačima i u klubu, s obzirom na osetljivu političku situaciju, a potom je direktno odgovorio na pitanje o pozivu Dejanu Savićeviću.

- On je Zvezdina legenda, njemu su vrata kluba uvek otvorena i ima poziv da dođe na utakmicu Lige šampiona - bio je odgovor Terzića na pitanje o trzavicama sa Savićevićem, koji je bio gost prošle godine protiv Napolija, kad su legende iz Barija sa peharom obišle počasni krug.

Posle haosa pred meč sa tzv. Kosovom, Savićević je osuo paljbu po Terziću, rekavši da je bacio atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori i da treba da se dobro zamisli kada bude sledeći put dolazio u nekada saveznu zemlju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija