• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2019

17:30

(VIDEO) MILAN PAVKOV JE ELEKTRIČAR NA ODREĐENO VREME! Britanac nije prvi put pokazao svoje neznanje, uvredio napadača Zvezde pa se izvinjavao KOŠARKAŠIMA!

Crvena zvezda

(VIDEO) MILAN PAVKOV JE ELEKTRIČAR NA ODREĐENO VREME! Britanac nije prvi put pokazao svoje neznanje, uvredio napadača Zvezde pa se izvinjavao KOŠARKAŠIMA!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Liverpula Stiven Vornok pokazao je ogromno neznanje kada se u programu uživo hvalio svojim poznavanjem Crvene zvezde te da u crveno-belom dresu igraju vodoinstalateri. Međutim, to nije prvi put da se obrukao kada je u pitanju šampion Srbije

 

Naime, on se pozvao na jednu lažnu vest, i objasnio da je napravio lapsusu u programu uživo. A zapravo je učinio mnogo više od toga, naime na njegovoj objavi je pisalo ovo:

ZVEZDINO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA! Crveno-beli dovode Srbina za 1.500.000 evra!

- Nisam shvatio da je lažna vest i da je u pitanju električar. Očigledno ne treba da verujete svemu što pročitate. Lekcija je naučena - napisao je najpre on na Tviteru.

 

 

Lažna je vest je upravo ona zbog koje smo se smejali Englezima kada je Milan Pavkov postigao dva pogotka protiv Liverpula na Marakani 6. novembra.

- Upoznajte Milana Pavkova. On radi kao eletkričar i takođe radi u prodavnici njegovog oca. Kupljen je za 3 hiljade funti. Postigao je dva pogotka protiv golmana vrednog 72 miliona funti - pisalo je u toj lažnoj vesti.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno ipak se pokajao zbog svega što je rekao:

- Izvinjavam se KK Crvena zvezde ukoliko sam uvredio nekog ili nipodaštavao. Čitao sam nešto o igraču koji je radio posao sa strane pre nego što se pridružio. Naleteo sam na to na TV-u. Izvinjavam se. Naučio sam lekciju - napisao je Vornok.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija