• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2019

19:57 >> 19:58

(VIDEO) LUDNICA PRED BAJERN! Zvezda iz dva penala u poslednjih 10 minuta do pobede nad Inđijom!

Crvena zvezda

(VIDEO) LUDNICA PRED BAJERN! Zvezda iz dva penala u poslednjih 10 minuta do pobede nad Inđijom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Inđiju u osmom kolu LingLong Superlige Srbije sa 2:1(0:1) posle preokreta i dva gola iz jedanaesterca najavili put u Minhen na megdan Bajernu

 

Kakva drama i kakva ludnica na "Marakani"! Ekipa Vladana Milojevića uspela je da dođe do pobede protiv Inđije i to posle neverovatnog preokreta. Uz pomoć dva jedanaesteca, prvo u 88. minutu, a onda i 120 sekundi kasnije Milan Pavkov je doneo tri boda šampionu Srbije.

(VIDEO) PROJEKTIL ZA MUK NA "MARAKANI"! Evo kako je Inđija šokirala Zvezdu!

Gosti su bili nadomak velike senzacije, ceo meč imali prednost, ali je u poslednjih pet minuta meča uspela sve da prospe velikim glupostima koje su skupo platili.

Foto: Starsportphoto

Prilično dosadno prvo poluvreme obeležio je gol Branislava Tomića sa nekih 25 metara koji je šokirao ceo stadion. Pokušavao je Radžvan Van la Para da na svom debiju uradi nešto više, ali je neprikosnoven bio golman Preković.

Crveno-beli su u nekoliko navrata mogli do zaostatka od dva gola, ali je Milan Borjan bio siguran. Potpuna opsada gostujućeg gola krenula je u poslednjih 20 minuta kada je sve snage Milojević usmerio u napad i uveo Aleksu Vukanovića i Tomanea.

Foto: Starsportphoto

Najava velikog uzbuđenja desila se u 88. minutu kada je Vukanović srušen, čini se izvan šesnaesterca, a sudija Stojiljković pokazao na belu tačku. Pavkov je bio siguran i doneo izjednačenje, ali tu nije bio kraj drami.

 

Samo 120 sekudni kasnije, do tada odlični Preković ispušta loptu nakon udarca domaćih i ruši Matea Garsiju, a ponovo je neumoljiv bio Pavkov sa "kreča" i doneo pobedu domaćima. 

Zvezda je nekako preživela Inđiju, a sada sledi put u Minhen na okršaj Bajernu ove srede od 21.00. Nema sumnje da će Milojević imati šta da kaže svojim igračima.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

CRVENA ZVEZDA - INĐIJA 2:1 (0:1)

Pavkov u 88. penal i 90. minutu penal za Zvezdu - Tomić u 35. minutu za Inđiju

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Igor Stojiljković (Zemun)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić (od 46. Tomane), Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Garsija, Ivanić (od 68. Vulić), Van la Para (od 81. Vukanović) - Pavkov.

INĐIJA: Preković - Dimitrijević, Rogač, Vidić, M. Ilić - Bosančić (od 74. Josović), Tomić - Bjeličić, Dimitrov (od 61. Janjić), Milosavljev (od 50. Bastajić) - B. Ilić.

Tok meča:

KRAJ! Zvezda posle preokreta dolazi do pobede!

90. minut - Igraće se još pet minuta nadoknade!

90. minut - GOOOOL! Ponovo siguran Pavkov za preokret domaćih!

90. minut - Novi penal za Zvezdu! Golman Inđije napravio je veliki kiks i srušio Garsiju!

88. minut - GOOOOL! PAVKOV! Pogađa napadač Zvezde iz penala!

86. minut - Penal za Zvezdu! Srušen je Vukanović! Imaće priliku domaći za izjednačenje! Deluje da je faul bio van kaznenog!

81. minut - Poslednja promena domaćih. Van la Para izlazi iz igre, a svoje mesto prepušta Aleksi Vukanoviću.

78. minut - Kakav šut Vulića, ali ponovo brani Preković!

74. minut - Bezidejno izgleda igre Zvezde. Nikako da naprave pravu priliku domaći. Poslednja promena gostiju. Poslednja promena u gostujućem sastavu, umesto Bosančića u igri je Josović.

68. minut - Menja Milojević, umesto malo primetnog Mirka Ivanića koji je ispraćen zvižducima u igri je Miloš Vulić.

Foto: Starsportphoto

62. minut - Van la Para je bio jako blizu pogotka na debiju! Odličan napad Zvezde i pokušaj Holanđanina osujetio je Preković.

61. minut - Druga promena kod gostiju. Umesto Dimitrova u igri je Janjić.

60. minut - Kakva šansa za Inđiju! Ponovo je Tomić mogao da se upiše u listu strelaca. Borjan spašava Zvezdu!

57. minut - Umalo da Tomane izjednači, dobar pokušaj napadača Zvezde, ali je odbranio čuvar mreže Inđije.

55. minut - Pokušaj Garsije iz teške pozicije, ali brani njegov udarac golman Preković.

51. minut - Greška pomoćnog sudije prekinula je dobru akciju Zvezde. Dosuđen je ofsajd, ali se nakon snimka videlo da ga nije bilo.

50. minut - Promena i kod gostiju. Zbog povrede Milosavljev mora svoje mesto da prepusti Bastajiću.

Foto: Starsportphoto

50. minut - Ponovo prete gosti. Velikih problema imaju crveno-beli, ponovo je morao da reaguje Borjan.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Milojević je odmah napravio promenu pa je umesto Milana Gajića na terenu Tomane.

45. minut - Poluvreme! Inđija vodi golom Tomića, bleda partija domaćih za sada!

40. minut - Nova šansa za goste, pokušao je Milosavljev, ali brani Milan Borjan.

35. minut - GOOOOOOL! INĐIJA VODI! Sjajan šut Branislava Tomića sa nekih 25 metara za vođstvo gostiju i šok domaćih navijača!

25. minut - Evo prve prilike za Zvezdu. Van la Para je odlično probio po strani i uposlio Matea Garsiju koji ne pogađa iz neposredne brzine. Odmah nakon toga šansu je imao i Holanđanin koji je probao atraktivno, ali preko gola Inđije ide lopta.

24. minut - Jako nezanimljiva utakmica u dosadašnjem toku. Bez ikakvih uzbuđenja. Zvezda ima veliki posed lopte, ali se ništa konkretno ne dešava.

10. minut - Još uvek bez prave prilike na obe strane. Crveno-beli imaju terensku inicijativu, ali bez posla za golmane.

Foto: Starsportphoto

2. minut - Umalo da Van la Para već na početku svog debija postigne gol. Pobegla je lopta Holanđaninu pa nije uspeo da uputi udarac ka golu Prekovića.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

17.35 - Crvena zvezda do sada se dva puta sastala sa Inđijom i oba puta izašla kao pobednik. Poslednja sezona u kojoj su gosti iz vojvođanske ravnice bili član elite donela je pobede crveno-belih od 0:1 na gostovanju odnosno 3:1 u Beogradu.

17.31 - Vladan Milojević odlučio je da na klupi ima rezervnog golmana Nikolu Vasiljevića. Tu su još: Radovan Pankov, Miloš Vulić, Srđan Babić, Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović.
Sa druge strane, kormilar Inđije Srđan Blagojević opredelio se da na klupi ostavi Stanivukovića, Bastajića, Jovanovića, Banjca, Janjića, Čermelja i Josovića.

17.20 - Vladan Milojević odlučio je da izvede prilično jak sastav, a beogradska publika prvi put će imati priliku da vidi na delu novog igrača šampiona Srbije Radžvina Van la Paru.

17.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču osmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Inđije. Šampion Srbije želi da nastavi pobedničku seriju pred svojim navijačima kojima će se prvi put prikazati novo pojačanje Holanđanin Van la Para. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa najvećem srpskog stadiona.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crni

pre 4 godine

Hahahahahahah! Idemoooo penal, crveni, penal, crveni.... E sram vas i stid bilo.

Doca

pre 4 godine

E ovako ste vi sedam godina uzimali titule, šetalicama, gepekovanjem i penalima.

draganv78

pre 4 godine

Tesko ce ovaj sudija suditi ligu sampiona hahaha svirao penal a prekrsaj bio jedan metar van hahaha BRUKA!

Milovan 2

pre 4 godine

Komšo nemoj biti siguran da će Bajern da trpa Zvezda ima srećne igrače, navijače i upravu dok se u Partizanu ne zna ko je veća nesreća Igrači, uprava, treneri koji se menjaju svaka tri meseca ili razjrdinjeni navijači u 4 frakcije. U Partizanu baš niko nije srećan ni vi koji pišete komentare to radite iz očaja i besa. Jedino ste srećni jedinstveni kada mrzite Zvezdu tu ste složni komšiji da crkne krava tako treba bravo grobari to će vas izvući iz krize rezultata. Žalite se Uefi neka vam se i oni smeju HaHaaaahahaha Kme kmeeeeeeeeeeeeeeeee.

AS

pre 4 godine

MISLIM DA JE FAUL KOD PRVOG PENALA BIO ISPRED CRTE, DRUGI PENAL NIJE SPORAN.

Rade grobar

pre 4 godine

Meni se čini da je prekršaj bio izvan kaznenog prostora ali dok ne stigne ekspertiza geometra nisam sto posto siguran jer oči mogu i da prevare kao u slučaju gola Ričmonda Boaćija u derbiju. Nemojmo osuđivati sudiju pre stručne ekspertize.

toplica

pre 4 godine

Radujete se ovakvim stvarima, to mozete samo vi...

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59