• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2019

18:04

PODVIG - ZVEZDA UZELA BOD I DOBILA GOLMANA ZA BUDUĆNOST! Crveno-beli omladinci remizirali sa Bajernom, Katić obećava!

Crvena zvezda

PODVIG - ZVEZDA UZELA BOD I DOBILA GOLMANA ZA BUDUĆNOST! Crveno-beli omladinci remizirali sa Bajernom, Katić obećava!

Podeli vest

Omladinci Crvene zvezde odigrali su bez golova (0:0) u prvom kolu Lige šampiona za za mlade protiv Bajerna u Minhenu i tako napravili lepu uvertiru za starije kolege koje će od 21.00 ukrstiti koplja sa Robertom Levandovskim i kompanijom

 

Crveno-beli su vrlo dinamično ušli u utakmicu igrajući visok presing na poslednju liniju Bajerna i iz toga se izrodio prvi pokušaj bisera Zvezde, kada je Novaković uputio udarac 20 metara, ali direktno u Šmelera. Pokušavala je Crvena zvezda preko Blagojevića i Piplice u dva navrata, ali mreža Bajerna ostala je netaknuta. Nešto opasniji napad naših juniora desio se u 33. minutu kada je Babić sjajno probio po levoj strani i uputio centaršut na drugu stativu, ali nije bilo njegovih saigrača da završe akciju. 

(VIDEO) TURČIN PROVORIRAO "DELIJE" U MINHENU! Navijači Zvezde skinuli dres simpatizeru Galatasaraja!

Imali su fudbaleri Bajerna veliku šansu u 41. minutu, kada je Ginter odlično povukao kontru i proigrao Mosandla koji je bio u izglednoj prilici da postigne gol sa nekoliko metara, ali istakao se Katić koji je fenomenalnom intervencijom zaustavio udarac napadača nemačkog tima. Nekoliko minuta kasnije, zapretili su i crveno-beli nakon kontre. Radulović je spretno intervenisao na sredini terena i presekao poprečnu loptu, ali je odlučio da sam završi napad, tako da je njegov udarac sa ivice kaznenog prostora bio izblokiran.

Drugo poluvreme je počelo kao i prvo, nastavili su crveno-beli da igraju presing na defanzivce Bajerna, dok su Bavarci pokušavali iz kontra-napada da zaprete. Upravo je posle dobre akcije nemačkog tima, Herman u 58. minutu pogodio prečku, dok je na drugoj strani zapretio Pantović kada je malo falilo da posle centaršuta sa desne strane dovede srpski tim u vođstvo. Deset minuta kasnije i još jedna dobra prilika za Bajern kada se Kuni našao ispred Katića, ali šutirao pored gola.

Đorđević je reagovao dvostrukom izmenom želeći da osveži vezni red, pa je umorne Novakovića i Ilića zamenio Pisarom i Matićem. Fudbaleri Bajerna su imali još šansu u 83. minutu kada je na povratnu loptu sa desne strane natrčao Rajn i snažno šutirao bez oklevanja, ali je Andrija Katić ponovo bio siguran. Zvezdini biseri su utakmicu završili sa igračem manje, jer je Radulović u zaustavnom vremenu dobio i drugi žuti karton, čime se susret u Minhenu završio.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija