• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

20:53 >> 20:45

(VIDEO) VEČE ZVEZDINIH LEGIONARA! Crveno-beli igrali pola sata i pobedom nad Mačvom najavili dolazak Olimpijakosa!

Crvena zvezda

(VIDEO) VEČE ZVEZDINIH LEGIONARA! Crveno-beli igrali pola sata i pobedom nad Mačvom najavili dolazak Olimpijakosa!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mačvu iz Šapca sa 3:1 u 10. kolu LingLong Superlige Srbije i tako na odličan način najavili duel sa Olimpijakosom ovog utorka na "Marakani"

 

Onoliko koliko je bilo potrebno baš toliko je Zvezda igrala protiv ekipe iz Šapca i došla do vrlo lake pobede pret dolazak šampiona Grčke u glavni grad Srbije ovog utorka. Bez sumnje, lepo veče u Beogradu obeležili su crveno-beli legionari koji su tresli mrežu Mačve.

Odlučio je Vladan Milojević da ponovo promeša karte pa je na teren izveo sličnu ekipu kao protiv Voždovca pre nekoliko dana. Rezultat je bio identičan samo su se strelci malo izmenjali. Sve što su crveno-beli prikazali, bar ono vredno pažnje, bilo je viđeno tokom pola sata prvog poluvremena.

Foto: Starsportphoto

Portugalac Tomane počeo je da se nameće kao prva opcija u napadu. Nakon šuta Hosea Kanjasa, lopta je došla do novog napadača Zvezde koji je postigao svoj drugi gol u dresu šampiona Srbije. Nastavila se inicijativa ekipe iz Ljutice Bogdana, a sve je došlo na naplatu u 32. minutu meča.

Momak koji je pokazao da je važan šraf u Milojevićevoj mašineriji, El fardu Ben postigao je četvrti gol na isto toliko mečeva i povećao prednost, a svega pet minuta kasnije svoj prvenac u crveno-belom pred "delijama" postigao je Kanjas koji je bio jedan od primetnijih igrača na ovom duelu.

Foto: Starsportphoto

Šapčani gotovo da nisu ništa pokazali na ovoj utakmici. Gotovo 60 minuta nisu uputili nijedan jedini šut ka golu Milana Borjana koji je tako u poslednjih 15 minuta imao posla. Da ne odu kući baš bez ičega pobrinuo se Marko Mijailović koji je u 83. minutu postigao počasni pogodak i postavio konačan rezultat meča.

Zvezda je na lep način najavila duel sa Olimpijakosom i spektakl ovog utorka (21.00) na beogradskoj "Marakani".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

CRVENA ZVEZDA - MAČVA 3:1 (3:0)

Tomane u 9. minutu, Ben u 32. minutu, Kanjas u 37. minutu za Zvezdu - Mijailović u 83. minutu za Mačvu

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Dragan Čolović (Raška)

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (od 61. Pankov), Vulić, Ivanić, Kanjas (od 83. Petrović), Van la Para, Ben, Van la Para, Tomane (od 72. Krstović).

MAČVA: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić (od 71. Božić), Jovanović, Jevtić, Marić (od 57. Šušnjar), Ašćerić, Mijailović, Jeremić (od 46. Stevanović), Milosavljević.

KRAJ!

90. minut - Igraće se još dva minuta.

83. minut - GOOOOL! Mijailović smanjuje prednost! Borjan je loše procenio let lopte i poklonio gostima počasni pogodak.

82. minut - Poslednja promena i u Zvezdi. Njegoš Petrović menja Kanjasa.

75. minut - Pokušaj Vulića sa nekih 20 metara, ali pravo u naručje golmana gostiju.

72. minut - Druga promena kod domaćih, strelca prvog gola Tomanea menja mladi Nikola Krstović.

71. minut - Poslednja izmena kod Šapčana, Božić je u igri, a izašao je Ivić.

64. minut - Bio je Ben blizu drugog gola. Odlično je šutirao iz slobodnog udarca, a lopta prozujala malo iznad prečke.

61. minut - Menja Milojević, umesto Milana Rodića na terenu je Radovan Pankov.

58. minut - Prva prava prilika i prvi šut ka golu Milana Borjana. Probao je Šušnjar, ali spreman je bio golman Zvezde.

Foto: Starsportphoto

57. minut - Promena kod Mačve, Šušnjar ulazi umesto Marića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Gosti su odmah izvršili prvu promenu, umesto Jeremića u igri je Stevanović.

45. minut - Kraj prvog poluvremena!

37. minut - GOOOOL! Novi pogodak Zvezde! Kanjas je pratio napad i naleteo na odbijenu loptu nakon šuta Milan Gajića i uvećao sada već veliku prednost domaćih!

32. minut - GOOOOOL! Odličan pas Van la Pare pratio je Ben, ubacio se iza leđa odbrani Mačve, lagano obišao Puletića i povećao prednost.

25. minut - Sada je pokušao Redžvin van La Para, ali pravo u golmana Mačve.

22. minut - Opet preti Tomane, ali se ovoga puta istakao Puletić.

15. minut - Prvi pokušaj gostiju, Jeremić je šutirao, ali je njegov šut izblokiran.

9. minut - GOOOOL! Nakon odličnog šuta Hosea Kanjasa, lopta se odbila do Tomanea koji dovodi Zvezdu u vođstvo!

1. minut - Utakmica je upravo počela!

18.45 - Što se tiče međusobnih okršaja Zvezde i Mačve, crveno-beli su daleko uspešniji. Prošle sezone šampion Srbije je pobeđivao sa 2:0 u Šapcu i 2:1 u Beogradu, ali je ta pobeda na "Marakani" baš teško izvojena i to posle preokreta.

18.20 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da u prvu postavu ponovo ubaci Tomanea i Bena, očigledno da je ponovo stekao poverenju u omalenog ofanzivca.

18.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 10. kola LingLong Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mačve. Crveno-beli imaju priliku da pred svojim navijačima opravdaju ulogu favorita i nastave sa dobrim rezultatima nakon poraza u derbiju. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Beograda.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija