• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2019

13:03

DIVAN GEST! Zvezda donirala Tiršovoj opremu od 100.000 evra!

Crvena zvezda

DIVAN GEST! Zvezda donirala Tiršovoj opremu od 100.000 evra!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je danas savremenu opremu u vrednosti od 100.000 Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj

Ugovore u klinici potpisali su generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i direktor te ustanove Siniša Dučić, u društvu ministra zdravlja Zlatibora Lončara i fudbalera Marka Marina, Nemanje Milunovića, Miloša Degeneka i Milana Borjana, kao i predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića, sportskog direktora Mitra Mrkele i trenera Vladana Milojevića.

Direktor bolnice Siniša Dučić zahvalio se Crvenoj zvezdi na, kako je naglasio, značajnom poklonu.

- Pomoć je došla u pravom trenutku. NIkad nismo imali više opreme nego sada, kompletirali smo je. Lako je upravljati ustanovom kada imamo podršku ministarstva zdravlja i Crvene zvezde - rekao je Dučić novinarima i potvrdio da je vrednost opreme iznosi 100.000 evra.


Direktor Zvezde Terzić istakao je važnost klinike u Tiršovoj u lečenju dece.

- Obaveza Zvezde, kao najvećeg i kluba naroda, da donori i kupi opremu tako važnoj ustanovi. Sa Lončarom smo locirali problem i kupili opremu. Deci i roditeljima bih poručio samo jedno, da nikad ne odustaju na putu do pozitivnog rezultata. Pobedićemo svi zajedno - rekao je Terzić.

OZBILJNO ĆE NAPUNITI DŽEPOVE! Evo koliko novca su igrači Zvezde dobili posle velike pobede!


Funkcioner crveno-belih direktoru Dučiću i ministru Lončaru uručio je dresove Zvezde sa njihovim prezimenima i brojem 10 i zauzvrat dobio zahvalnicu.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da mu je drago što se Zvezda javila da pomogne zdravstvenom sistemu.

- Lako smo se dogovorili gde da ode pomoć, jer su deca najvažnija. Brzo je sve realizovano i kupljena je najsavremeniji oprema. Posebna zahvalnost je što su se iz Zvezde setili dece koju je zadesio problem - poručio je Lončar i podsetio na Zvezdinu akciju davanja krvi i promociji donorstva.

Fudbaleri su obišli decu na odeljenju ortopedije i obradovali ih poklonima sa obeležjima Crvene zvezde.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Drago mi je zbog njih, ali Zvezda ovim hoće malo da se opere, da ispadnu da su humanitarci. Hajde da vidimo ako je Partizan dobio 7-8 miliona evra za pet godina, koliko je dobila Zvezda. Ja nemam dokaze, ali mislim da je Zvezda od države dobila 7-8 miliona za 8-9 meseci svake godine. To kažem jer znamo da je Zvezda nedavno (pre nekoliko godina) imala više od 50 miliona evra duga, a sada ga skoro i nemaju ili ga nemaju uopšte, a da budemo iskreni - Zvezda nije klub u rangu Dinama iz Zagreba da toliko zarađuje od prodaje igrača. Ne može klub koji je bio skoro ugašen da miri toliki dug i da dovodi tako skupe igrače kojima daje 700.000 evra godišnju platu.

Sladak Život

pre 4 godine

Veoma human gest Crvena Zvezda je ponovo pokazala da je veliki klub. Potrebno je da se svi uključe u rešavanje problema u zdravstvu i da se Ministarstvo zdravlja pokrene i u dogovoru sa RFZO deci oboleloj od dijabetesa tip 1 omogući senzore za merenje šećera i insulinske pumpe a ako nisu u mogućnosti sami da to reše da zatraže pomoć od vlade i da se odvoje sredstva za to. Stvarno nije u redu da već druga godina prolazi a da senzori u Srbiji nisu omogućeni deci koja boluju od autoimunog obolenja i moraju 10 puta dnevno da se ubodu u prste da bi izmerili šećer da ne bi pali u komu ili umrli zbog hipoglikemije. Sa insulinskim pumpama bi se smanjio broj uboda u telo za još 5 jer bi se umesto injekcija insulina koje primaju u toku dana, preko insulinske pumpe insulin bezbolno ubrizgavao i bolje mogla urediti regulacija nivoa šećera i tako sprečiti slepilo otkazivanje bubrega amputacije. U Hrvatskoj Crnoj gori je to rešeno za sve osobe obolele od dijabetesa tip1 a i BIH je na putu da to reši samo kod nas nema ni reči o tome.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15