• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

12:51

SVE SE TRESE KADA "DELIJE" ZAPEVAJU, TEŽAK TEREN ZA SVAKOG RIVALA! Kanjas pričao Špancima o navijačima i "Marakani"!

Crvena zvezda

SVE SE TRESE KADA "DELIJE" ZAPEVAJU, TEŽAK TEREN ZA SVAKOG RIVALA! Kanjas pričao Špancima o navijačima i "Marakani"!

Podeli vest

Pobede Zvezde zvezde nad Liverpulom prošle i Olimpijakosom ove godine u Ligi šampiona, ali i frenetičnoj podršci "delija" da se trese "Marakana" privukli su veliku pažnju

Španski vezista Hoze Kanjas o tom je pričao za madridski radio Marka.

- Težak teren za svakog protivnika. Kada dođe vreme utakmice navijači napune tribine do poslednjeg mesta, stisnu se i navijaju glasno od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira na to ko je protivnik. Jednostavno, oni ne žele da protivnik oseti da ima ni trunku respekta s njihove strane - rekaoje Kanjas.

OVO JE SKANDAL! Sudija Nikolić pretio Radomanu zbog komentara utakmice Napredak - Zvezda!

DOLIVA ULJE NA VATRU! Vuletić provocira Terzića posle skandala u Crnoj Gori

 

Kanjas je otkrio i kako se igrači osećaju kada prelaze put od svlačionice, kroz famozni tunel, do samog terena.

- Naše svlačionice se nalaze izvan stadiona i moramo da pešačimo do samog terena. Tako već sat vremena pre početka utakmice možemo spolja da čujemo navijače na tribinama kako pevaju, urlaju i navijaju za Crvenu zvezdu. Kada se navijači začuju - sve se trese okolo! To je neverovatno, nezaboravno iskustvo.

(VIDEO) ZVEZDAŠI, STIŽE! Crveno-beli poslali misterioznu poruku, NAVIJAČI U TRANSU!

CRNOGORSKI POLITIČAR OPLEO PO ĐUKANOVIĆU ZBOG TERZIĆA: Ispratićemo ovaj FAŠISTIČKI REŽIM, Srbi su naša braća, NE PRIZNAJEMO LAŽNU TVOREVINU KOSOVO!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Crvena zvezda je posle dva kola Lige šampiona na drugom mestu Grupe B ispred Totenhema i Olimpijakosa, u realnoj borbi za prolaz u narednu fazu što bi bio nepojmljivo veliki uspeh za naše fudbalske okvire.

- Svaki veliki protivnik koji nam dođe u goste ne može tek tako da dođe do pobede, već mora ozbiljno da se pomuči. To je benefit koji moramo dalje da eksploatišemo i koristimo. Borimo se za titulu u domaćem prvenstvu, jedan smo od kandidata za šampionski pehar i na tome radimo bespoštedno. Stvari zasad idu jako dobro. Takođe je sve dobro i u Ligi šampiona. Svesni smo koliko je teško sve ovo što smo dosad napravili. Ali, mi želimo da napravimo nove korake napred i nastavimo da se borimo za svaki bod - poručio je Španac.

OGLASILA SE I CRNOGORSKA POLICIJA! Evo zašto je Terziću ZABRANJEN ULAZAK!

SAVIĆEVIĆ JE TRAŽIO DA MI ZABRANE ULAZAK U CRNU GORU! Terzić se oglasio: Ono od Šiptara je očekivano, a ovo od Crnogoraca je...

 

Foto: Starsportphoto

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vanja grubač

pre 4 godine

jel pričao o indjiji,o derbiju,napretku...?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija