• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

24.10.2019

12:25

ZVEZDU DVA BODA DELE OD EVROPSKOG PROLEĆA! Srpski prvak i dalje u dobroj situaciji, uprkos porazu!

Crvena zvezda

ZVEZDU DVA BODA DELE OD EVROPSKOG PROLEĆA! Srpski prvak i dalje u dobroj situaciji, uprkos porazu!

Podeli vest

Crveno-beli bi sa dva remija u preostala tri meča protiv Totenhema, Olimpijakosa i Bajerna obezbedili treće mesto i plasman u Ligu Evrope. Potrebno je i da Grci izgube u Londonu i Minhenu

Fudbaleri Crvene zvezde bi sa još dva boda u Ligi šampiona bili veoma blizu evropskog proleća! Crveno-beli su preksinoć pretrpeli težak poraz od Totenhema (5:0) u Londonu, ali su trenutno na trećem mestu i imaju dva boda više od Olimpijakosa, koji je na svom terenu izgubio od Bajerna (3:2).

Neosvojiva tvrđava

Mnogo velikih ekipa je igralo na "Marakani", ali je mali broj njih uspeo i da pobedi
Dragiša Binić

Srpski prvak ima još mečeve sa Totenhemom i Bajernom u Beogradu i gostovanje u Atini. S druge strane, Grci gostuju u Londonu i Minhenu i možemo očekivati da će u ta dva meča biti poraženi. Ako se to dogodi, Zvezda bi sa dva remija u preostala tri meča zadržala treću poziciju u grupi, koja vodi u nokaut fazu Lige Evrope. Crveno-beli bi mogli da prođu dalje čak i sa samo jednim remijem u preostala tri meča, pod uslovom da ne izgube od Olimpijakosa sa više od jednog gola razlike.
 

TOTENHEM POKRENUO ISTRAGU POSLE ZVEZDE! Englezi hteli da izbace "delije", sad grme: Ko im je dao karte?

(VIDEO) VRUĆE U LONDONU! "Delije" zapevale, zbunjeni Englez ostao u ŠOKU!

 

Zaboraviti poraz

Bivši fudbaleri Zvezde Dragiša Binić i Zoran Njeguš uvereni su da će njihov nekadašnji klub i na proleće igrati u Evropi. Binić čak veruje da bi izabranici Vladana Milojevića mogli i do još neke pobede u Ligi šampiona ove sezone.

- Crveno-beli treba što pre da zaborave na ovaj poraz od Totenhema i koncentrišu se na nastavak takmičenja i borbu za treće mesto. Imaju veliku prednost u odnosu na Olimpijakos i bilo bi dobro kada bi izvukli bar remi protiv Totenhema ili Bajerna u Beogradu, a verujem da mogu i više od toga. Najbolje bi bilo da se ponovi Liverpul i da se ostvari jedan trijumf u ta dva meča - kaže Binić za Informer.

ŠAMAR BOLI, ALI NIŠTA NIJE IZGUBLJENO! Zvezda drži sve u svojim rukama!

IMALI SU OGROMAN MOTIV! Evo zašto su fudbaleri Totenhema "pregazili" Zvezdu!

 

 

Utakmice do kraja grupne faze


4. kolo (6. novembar)
Bajern - Olimpijakos 18.55
Zvezda - Totenhem 18.55
5. kolo (26. novembar)
Zvezda - Bajern 21.00
Totenhem - Olimpijakos 21.00
6. kolo (11. decembar)
Olimpijakos - Zvezda 21.00
Bajern - Totenhem 21.00

Čovek koji je sa crveno-belima pokorio Evropu i svet 1991. godine smatra da će revanš protiv "pevaca" biti znatno drugačiji od meča u Londonu.

- "Marakana" je čudan teren, tu se retko koji gostujući tim pokaže u najboljem svetlu. Videli smo Liverpul prošle godine. I oni su na svom stadionu takođe ubedljivo pobedili Zvezdu, ali su u revanšu izgubili. Mnogo velikih ekipa je igralo na "Marakani", ali je malo njih uspelo da pobedi. Većina je lomila zube u Beogradu - poručuje Binić.

Zoran Njeguš takođe smatra da crveno-beli mogu na svom stadionu da se nose sa Totenhemom, ali i Bajernom.

- Poraz od Totenhema jeste ubedljiv i nimalo prijatan, ali suštinski se ništa nije promenilo. Zvezda i dalje ima veliku prednost u odnosu na Olimpijakos i to bi trebalo da iskoristi. Pobeda nad Totenhemom ili Bajernom u Beogradu bi praktično garantovala treće mesto, a nije nemoguće da se to desi. Posebno protiv Bajerna, koji nikad nije blistao na "Marakani" - ističe Njeguš.

(FOTO) U DRESU TOTENHEMA SA ŠALOM "DELIJA"! Ovaj navijač šokirao je pristalice Zvezde!

JAKA PORUKA BIVŠEG KAPITENA! Moja generacija bi dala 10 golova ovoj Zvezdi!



Prilika za popravni

Nekadašnji vezista crveno-belih i Atletiko Madrida dodaje i da se nadao jačem otporu Zvezde u Londonu.

- Očekivao sam od Zvezde bolju igru u Londonu, ali Bože moj. Sledi revanš i to će biti prilika za popravni. Do tada će igrati nekoliko utakmica u Superligi i imaće priliku da povrate samopouzdanje - zaključuje Njeguš.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija