• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2019

17:50 >> 17:44

(VIDEO) GARSIJA PREKINUO USPAVANKU U NOVOM SADU! Zvezdina pobeda za Milojev jubilej pred Totenhem!

Crvena zvezda

(VIDEO) GARSIJA PREKINUO USPAVANKU U NOVOM SADU! Zvezdina pobeda za Milojev jubilej pred Totenhem!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Proleter u Novom Sadu sa 2:0 u 15. kolu LingLong Superlige i tako na najbolji mogući način najavili dolazak Totenhema u Beograd na meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona

 

Nije bilo sjajno po crveno-bele u Novom Sadu, ali tri boda idu za Beograd kao najava jako bitnog meča u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Totenhema (sreda, 21.00). Navijači nisu preterano uživali, ali će sigurno biti zadovoljni još jednom pobedom Zvezde za jubilej trenera Vladana Milojevića kome je ovo bila 100. pobeda na klupi crveno-belih.

KAD ZVEZDA I PARTIZAN DOBIJU VETAR U LEĐA, NIKO IM NIŠTA NE MOŽE! Lalatović pecnuo "večite" nakon poraza u Humskoj!

Jako nezanimljiv i dosadan meč "zabavljao" je malobrojnu publiku na "Karađorđu" ovog popodneva. Bez puno prilika i varnica na terenu protekla je uvertira crveno-belih pred duel sa engleskim velikanom. Ipak, ono što je bitno je trijumf i to bez drame.

Foto: Starsportphoto

Prvi deo igre obeležila je prilika Milana Pavkova kome je golman Proletera Petrić skinuo zicer i sačuvao nadu Novosađanima da mogu da sačuvaju gol protiv šampiona Srbije. Ipak, pravu igru gosti su pronašli tek u poslednjih pola sata meča. Mateo Garsija odlično je iskoristio prodor Veljka Simića i doveo crveno-bele do prednosti.

Domaći su krenuli na sve ili ništa, u nekoliko navrata stavili Milana Borjana na iskušenje, ali nisu navijači morali da strepe jer je u 82. nakon majstorije rezerviste Milana Jevtovića koji je nanizao nekoliko igrača Proletera, Ričmond Boaći pogodio za konačan rezultat.

Zvezdu sada čeka duel sa Totenhemom u Ligi šampiona ove srede od 21.00.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

PROLETER - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:0)

Garsija u 59. minutu i Boaći u 82. minutu za Zvezdu 

Stadion: Karađorđe, Sudija: Danilo Grujić

PROLETER: Petrić - Tanasin, Leandro, Andrejević, Kovačević - Jovanović (od 73. Rušević), Pejić - Šćepanović (od 64. Novaković), Babić, Marjanović - Mirosavljev.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Rodić - Vulić (od 63. Jovančić), Kanjas - Garsija, Marin, Simić (od 63. Boaći) - Pavkov (od 81. Jevtović).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta!

83. minut - Poslednja izmena i kod Proletera, umesto Marjanovića na terenu je Srđan Jovanović.

82. minut - GOOOOL! Kakvi potezi Jevtovića koji je proigrao Boaćija za overu pobede Zvezde!

81. minut - Poslenja promena u Zvezdi, na terenu umesto Pavkova je Milan Jevtović.

80. minut - Ponovo prete domaći, sada je Pejić šutirao, ali ponovo pored gola.

73. minut - Druga promena u Proleteru. Rušević ulazi u igru, a van terena ide Jovanović.

71. minut - Kakva šansa za Proleter. Andrejević najviši u skoku posle kornera, ali lopte ide tik pored stative.

64. minut - Izmena i kod domaćih, na terenu je Novaković, a van igre ide Šćepanović.

63. minut - Dvostruka promena Vladana Milojevića. Umesto Simića u igri je Ričmond Boaći dok Miloša Vulića menja Dušan Jovančić.

59. minut - GOOOOL! Zvezda konačno probija domaće, Garsija strelac posle asistencije Simića!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME! Dosadnih 45 minuta u Novom Sadu!

Foto: Starsportphoto

30. minut - Ponovo preti Pavkov! Nakon centaršuta Milana Rodića skočio je napadač Zvezde, a Petrić nekako uspeo da sačuva svoju mrežu.

22. minut - Bilo je blizu! Mateo Garsija je odlično probio po strani, ali je Milan Pavkov zakasnio da loptu samo gurne u mrežu.

18. minut - Najbolja šansa u dosadašnjem toku utakmice. Probao je Jovanović, ali preko gola.

14. minut - Nešto sporiji tempo na početku meča. Bez pravih prilika na obe strane.

4. minut - Prva prilika na meču za goste iz Beograda. Pokušao je Miloš Vulić sa distance, ali lopta ide daleko od golmana Petrića.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

15.57 -  Zvezda i Proleter igraju treći meč u kratkoj međusobnoj istoriji. Crveno-beli su sva tri puta slavili uz gol razliku 7:0 što znači da Novosađani do sada nisu postigli nijedan pogodak šampionu Srbije.

15.55 - Vladan Milojević odlučio je da istumba postavu crveno-belih pa je tako su s statnih 11 ponovo Veljko Simić, odnosno Milan Gajić.

15.50 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 14. kola LingLong Superlige Srbije između Proletera i Crvene zvezde. Crveno-beli žele da u Novom Sadu nastave seriju dobrih rezultata u domaćem prvenstvu. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Karađorđa".

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KONJas

pre 4 godine

Dokle ce ovaj deka od 30 banki,spor,beskorisan da igra vise a Petrovic agresivan ne.Zato tako i igrate,igra bez igre,vracaj golmanu,on ispuca.Nemate agresivnosti u igri,dokle bre vise....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija