• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.11.2019

17:52

OVDE SE MNOGE EKIPE NISU DOBRO PROVELE! Mrkela upozorava igrače Totenhema šta ih čeka na "Marakani"!

Crvena zvezda

OVDE SE MNOGE EKIPE NISU DOBRO PROVELE! Mrkela upozorava igrače Totenhema šta ih čeka na "Marakani"!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je cilj da ekipa ove sezone i u drugom delu sezone igra u Evropi i izrazio nadu da će se to i dogoditi

Zvezda posle tri kola ima tri boda u Grupi B Lige šampiona, šest manje od Bajerna, jedan od Totenhema, a dva više od Olimpijakosa.

- Prošle godine je cilj bila grupna faza Lige šampiona, a ove sezone želimo dalje, da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo to i ostvariti - rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Sledi utakmica sa Totenhemom.


- Igramo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Zadatak onih koji rade u Zvezdi je da budu bolji od drugih. Bilo ko da dođe na "Marakanu" ne može sa sigurnošću da tvrdi da će pobediti, zvao se on i Totenhem. Ovde se mnoge ekipe nisu dobro provele. Nadam se najboljem ishodu - naveo je Mrkela.

VULIĆ OTKRIO RECEPT ZA TOTENHEM! Mladi vezista poučen lekcijom iz Londona zna kako da se slome "pevci"!

Dodao je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one od pre dve nedelje, kada je Totenhem sa 5:0 u Londonu pobedio Crvenu zvezdu.

- Zaista je bilo dobrih perioda igre, naročito kod 2:0, kada smo mogli odvedemo utakmicu na drugu stranu. Bilo je i loših stvari, što je rezultiralo nepovoljnim rezultatom. Na nama je to da smanjimo jer se na ovom nivou svaka greška kažnjava golom - kazao je Mrkela.

ENGLEZ HTEO DA ISPROVOCIRA MILOJEVIĆA PITANJEM O RASIZMU! Trener Zvezde mu očitao lekciju!

Crvena zvezda već treću sezonu igra grupnu fazu evropskog takmičenja.

- Na dobrom smo putu. Stvari idu u dobrom pravcu po Crvenu zvezdu u poslednje tri godine. Kao klub smo se izdigli na svakom mogućem nivou - istakao je Mitar Mrkela.

Po njegovim rečima, Zvezda ima jedan cilj, a to je da bude bolja od drugih.

- Ko to ne shvata, ne može ni da radi u Zvezdi. Postavili smo ciljeve od samog početka, oni su visoki. Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu, a navijači očekuju i igru u Evropi - rekao je Mrkela.

Utakmica Crvena zvezda - Totenhem igraće se u sredu od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija