• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2019

18:10

(FOTO) IZ ČIKAGA MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI! Crvena zvezda poslužila kao inspiracija za firmu u Americi!

Crvena zvezda

(FOTO) IZ ČIKAGA MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI! Crvena zvezda poslužila kao inspiracija za firmu u Americi!

Podeli vest

Crvena zvezda kao jedan od simbola srpskog sporta poznata je širom sveta, a daleko od toga da su Sjedinjene Američke Države neobaveštene o crveno-belim bojama

 

Jedna firma iz Čikaga nosi naziv "Bari 91" inspirisana slavnom generacijom Crvene zvezde koja je osvojila trofej šampiona Evrope.

NIKAD NE IGRAMO U ISTOM SASTAVU! Van la Para otkrio šta mu se ne dopada u Crvenoj zvezdi!

Na grbu firme vidi se trofej koji su crveno-beli podigli u Bariju pobedom nad Marsejem posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Firma se bavi transportom robe po čitavoj Americi, ali i Kanadi. Sigurno da u Čikagu mnogi znaju o čemu se radi kada vide kamion jer je američki grad važi za "srpski" zbog velikog broja stanovnika koji vuku korene iz naše države.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17