• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

11:10

ZVEZDA ODBILA PARTIZANOVE KARTE! Crveno-beli se zahvalili na ponudi, bez "delija" na večitom derbiju!

Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA PARTIZANOVE KARTE! Crveno-beli se zahvalili na ponudi, bez "delija" na večitom derbiju!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je ovog petka saopštenje u kom se javno obratio Partizanu i odbio 1.000 karata koje su crno-beli hteli da namene gostujućim navijačima na meču ABA lige ove nedelje u "Štark" areni

 

Košarkaški klub Partizan napravio je sjajan gest, pošto je za meč protiv Crvene zvezde u 7. kolu ABA lige, koji će biti odigran u Areni od 20.00 u nedelju 17. novembra, dozvolio gostujućim navijačima kontigent od 1.000 ulaznica.

ODLIČNE VESTI! Srbija domaćin kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre?

Ipak, ispostavilo se da do razmene neće doći jer je Zvezda rešila da se čvrsto drži propozicija regionalne lige, kako bi se izbegli bezbednosni problemi.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se KK Partizan NIS na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta od 1.000 ulaznica koje su namenjene za navijače Crvene zvezde za nedeljnu utakmicu 7. kola ABA lige jtd.

Međutim, ovom prilikom ističemo da ne možemo da učestvujemo u prodaji, niti kupovini ovih karata, jer bi time prekršili osnovne i najvažnije propozicije ABA lige.

Naše sportske rivale podsećamo ovom prilikom da smo zajednički, i jednoglasno izglasali na Skupštini ABA lige tokom leta i član 3.10 propozicija u kome se jasno navodi „ da se svim klubovima ABA lige zabranjuje organizovano vođenje navijača na gostujuće utakmice“.

KK Crvena zvezda mts očekuje potpuno poštovanje propozicija koje smo zajednički izglasali na Skupštini ABA lige, a to znači da je neophodno da nam se obezbedi minimum 10 karata za menadžment kluba, kao i da utakmica protekne u sportskoj atmosferi, potpuno u skladu sa propozicijama ABA lige.

Kao klub koji nikada nije ni uveo praksu derbija bez gostujućih navijača, KK Crvena zvezda ne može da utiče na eventualnu odluku našeg rivala da li će kontigent od navedenih 1000 karata pustiti u slobodnu prodaju ili ne, za sektor koji je eventualno namenio navijačima Crvene zvezde, vodeći računa o potencijalnim bezbednosnim izazovima - navodi se na kraju saopštenja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija