• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2019

16:16

RAZMIŠLJAMO O BAJERNU, KONCENTRIŠEMO SE NA MAČVU! Popović spremno očekuje naredne Zvezdine okršaje!

Crvena zvezda

RAZMIŠLJAMO O BAJERNU, KONCENTRIŠEMO SE NA MAČVU! Popović spremno očekuje naredne Zvezdine okršaje!

Podeli vest

Rezervni golman Crvene zvezde Zoran Popović rekao je da crveno-beli maksimalno spremno dočekuju predstojeći duel protiv Mačve u zaostalom meču Kupa Srbije, ali i da razmišljaju o mnogo težim mečevima koji nadolaze

Zvezda će već za dva dana odigrati meč protiv Mačve, ali joj potom slede dueli protiv Radničkog iz Niša i Bajerna.

Normalno je da se razmišlja i o Radničkom, Bajernu i svemu što nam predstoji, ali baš zbog toga koncentracija je samo na Mačvi. Znamo koliko je opasno da se “preskaču protivnici” i baš zbog toga ulazimo punom snagom u kup utakmici kako bismo pobedom otvorili, svi očekujemo, dobru seriju u finišu polusezone i podigli nivo samopouzdanja i atmosfere - rekao je Popović.

Prema njegovim rečima, svestan je da je Kup specifično takmičenje u kome su iznenađenja moguća.

- U Zvezdi su ciljevi uvek najviši, ove sezone ćemo težiti da osvojimo duplu krunu tako da smo maksimlano koncentrisani na duel sa Mačvom koja je ostala naš dužnik u Kupu Srbije. Igramo na našem stadionu, očekujem da ćemo uz pomoć navijača, koje ovom prilikom pozivam da nas podrže u što većem broju kako bismo ostvarili novu pobedu i bar što se tiče kupa uspešno završiti jesenji deo. Svesni smo da je kup specifično takmičenje, da su u 90 minuta svakakva iznenađenja moguća. Znamo kvalitet rivala jer smo igrali nedavno sa njima u šampionatu tako da se temeljno pripremamo za meč - rekao je Popović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija