• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

15:31

PET GODINA OD STRAVIČNOG UBISTVA "JAGODE"! ZAŠTO? Crveno-beli čuvaju sećanje na ubijenog Marka Ivkovića!

Crvena zvezda

PET GODINA OD STRAVIČNOG UBISTVA "JAGODE"! ZAŠTO? Crveno-beli čuvaju sećanje na ubijenog Marka Ivkovića!

Podeli vest

Pre tačno pet godina u Istanbulu, uoči utakmice između košarkaša Galatasaraja i Crvene zvezde, ubijen je navijač crveno-belih Marko Ivković, a sa Malog Kalemegdana poručuju da će zauvek čuvati sećanje na nastradalog mladića

Naš "Jagoda" je mučki ubijen u napadu na grupu navijača našeg kluba u Istanbulu u unapred pripremljenoj zasedi, uoči meča Galatasaraja i Crvene zvezde u Evroligi, tog petka 21.novembra 2014.godine. Sahranjen je tri dana kasnije na Bežanijskom groblju. Od tog ubistva prošlo je tačno pet godina, a ni danas porodica, prijatelji, KK Crvena zvezda, svi kojima je crveno-bela boja pri srcu, svi razumni, dobronamerni, ne dobijaju odgovor na jedino pitanje – zašto je momak kome je jedini greh bio što je beskrajno voleo svoju Crvenu zvezdu morao da izgubi svoj život? - navodi se u saopštenju srpskog šampiona.

RANJENA ZVEZDA TRAŽI SPAS PROTIV ŽALGIRISA! Crveno-beli u Litvaniji u 10. kolu Evrolige!

PRED ŽALGIRIS! Gavrilović još uvek ne zna ko će moći da igra!



Kako se ističe, KK Crvena zvezda će na svaki mogući način čuvati sećanje na Marka Ivkovića, dečaka koji je voleći svoju Zvezdu, samo želeo da bude uz svoj tim i bodri ga na utakmici u Istanbulu.

I ove sezone, u februaru 2020. godine Zvezda će organizovati kvalifikacioni turnir Evrolige, koji u znak sećanja na “Jagodu” od 2016. godine nosi naziv “Marko Ivković”.

DA LI SU NORMALNI? Englezi menjaju Srbe, Bartomeu najavio skoro "zatvorenu" Evroligu!

BRAUN OTKRIO RAZLOGE PORAZA! Dozvolili smo im da nas guraju po terenu!

 

Bonus 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija