• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

22:30

SREĆAN SAM ZBOG IGRAČA! Gavrilović zadovoljan nakon prvog evropskog skapla!

Crvena zvezda

SREĆAN SAM ZBOG IGRAČA! Gavrilović zadovoljan nakon prvog evropskog skapla!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris sa 61:59 i ostvarili prvi trijumf na gostovanjima u Evroligi ove sezone. Trener Andrija Gavrilović bio je zadovoljan igrom svog tima

 

Crveno-beli su odigrali odlično u odbrani, zaustavili šut domaćina, koji je kasnije ušao u nervozu i ispao iz ritma. Srpski šampion je na pravi način okončao seriju od četiri utakmice u svega šest dana.

ZVEZDI PRIPALA LITVANSKA DRAMA! Crveno-beli slavili protiv Žalgirisa za prvi skalp u Evroligi i prekid crne serije!

- Odbrana je bila presudna, posle prve četvrtine smo shvatili da uvek moramo da se uzdamo u našu odbranu. Žalgiris je snažan ofanzivan tim, mi smo se stalno vraćali, preuzimali dobro u odbrani. Veoma sam srećan zbog ove pobede i igrača koji su izdržali sve ovo. Žalgiris je tim koji vrlo dobro šutira za tri poena, ovoga puta je bio pritisak na njima. Rekao sam igračima da, ukoliko zadržimo ovakav nivo odbrane na šutu za tri poena, i ako budemo konstantno pritiskali možemo da se nadamo pobedi - poručio je Gavrilović.

Zadovoljstvo nije krio ni Bili Beron.

- Znali smo da će biti teško. Imaju dobrog trenera, ovo je bila duga nedelja za nas, pobedili smo posle tri poraza. Sjajan osećaj, morali smo da izdržimo i budemo jaki do kraja. Moramo da nastavimo i pokušamo da napravimo seriju pobeda do kraja - rekao je Beron.

Crvena zvezda tek za četiri dana dočekuje Mornar u ABA ligi, dok u Evroligi igra protiv Valensije 28. novembra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija