• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

13:11

BEZ DLAKE NA JEZIKU O BRUKANJU ZVEZDE! Britanski jutjuber pravo u metu: Nije bilo borbe, energije od prošle godine, karte su bile preskupe...

Crvena zvezda

BEZ DLAKE NA JEZIKU O BRUKANJU ZVEZDE! Britanski jutjuber pravo u metu: Nije bilo borbe, energije od prošle godine, karte su bile preskupe...

Podeli vest

Britanski jutjuber David Vujanić, inače poreklom iz Srbije, veliki je navijač Crvene zvezde, pa je prokomentarisao debakl srpskog šampiona protiv Bajerna u 5. kolu Lige šampiona (6:0)

- Očekivano nažalost. Nije bilo te borbe, te energije od prošle godine kada se dobio Liverpul i kada je protiv Napolija bio iks, karte su bile preskupe, osećalo se da to nije bilo to. Mislim da se to prenelo na igrače. Idemo dalje biće bolje možda u budućnosti - kazao je za Kurir Vujanić.

KAD LEGENDA ZAGRMI! Da li igrači Zvezde smeju da se pogledaju u ogledalo?

(FOTO) OGLASILA SE I ONA! Sada je sve jasnije: Borjanova supruga pomenula Savića i Stojkovića!

 

Vujanić kaže da nešto nedostaje ekipi, da je svaka borba bila izgubljena.

Foto: printscreen

David Vujanić

- Kada se uđe na stadion, tih prvih pet minuta se odmah zna kako će da bude. Svaka borba u duelu je bila izgubljena, baš nekako mekano. Drugačije nego prošle godine. Jeste da se ekipa promenila, ali je nešto falilo. Naravno da je Bajern-Bajern, stvarno ekipa snova, i Totenhem je isto super ekipa, ali nešto tu nije cimalo. Mislim da to počinje od nekih drugih stvari, i karata... Druga je neka priča, nažalost - zaključio je Vujanić.

SAVO O ZVEZDINOM DEBAKLU! Ne smemo da zatvaramo oči, nije iznenađenje!

OBRAZI BAŠ BRIDE POSLE BAJERNA! Ovo je bio Zvezdin NAJTEŽI EVROPSKI PORAZ u istoriji!

 

Prokomentarisao i predstojeći duel Partizana i AZ Alkmara u Hagu.

- Pratim sve srpske klubove. Nadam se pobedi Partizana, bilo bi dobro za koeficijent. Ja mislim da može iks da bude. Partizan je kreativniji, imaju igrače. Sviđaju mi se Sadik i Suma - rekao je britanski jutjuber.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alo majstore

pre 4 godine

Заборавио си стручњак ради ИСТИНЕ да напишеш и следеће:У вашим (енглеска, немачка, шпанија итд.) топ клубовима игра 90 % странаца а остало су ваши. Уложене су стотине милиона евра од шеика или паре наштампане тј. без покрића. Е сад ти нама као солиш памет. Џаба, прочитани сте. НЕЋЕ ово довека, све има свој крај!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija