• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

05.12.2019

15:50

ZVEZDA POBEDILA HRVATE! Crveno-beli dovode vezistu Vojvodine, spremno 800.000 evra!

Crvena zvezda

ZVEZDA POBEDILA HRVATE! Crveno-beli dovode vezistu Vojvodine, spremno 800.000 evra!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde na dobrom su putu da dobiju prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a to bi trebalo da bude mladi vezista Vojvodine Mirko Topić

Pojavila se informacija da Topića želi i Dinamo iz Zagreba, ali kako saznaje "Telegraf", ta opcija se ni ne razmatra, jer je otac fudbalera veliki Srbin iz Republike Srpske i opcija da njegov sin igra na Maksimiru nije ostvariva.

HRVATI KRADU POJAČANJE ZVEZDI! Počinje trka za vezistom Vojvodine, uključili se Dinamo i Mančester siti - gde je šansa crveno-belih?

Topić u svom ugovoru sa Vojvodinom, koji ističe 30. juna 2021. godine, ima klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan da ode u slučaju da neki klub za njega pošalje ponudu od 800.000 evra.

Vojvodina je svesna da za njihovog fudbalera postoji veliko interesovanje i sada pokušava da potpiše novi ugovor sa fudbalerom, kako bi sprečila njegov odlazak za 800.000 evra.

Međutim, "Lale" sa sada više ne pitaju ništa i od fudbalera zavisi gde će nastaviti karijeru, ukoliko bude prihvatio ponudu Zvezde, koja bi uskoro trebalo da pošalje zvaničnu ponudu koja je predviđena klauzulom njegovog postojećeg ugovora.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dokle vise vojvodjani

pre 4 godine

Zar se fudbal juznije ne igra.Zvezda grdna pojacanja decenijama dovodi iz okoline,najdalje Subotica.Meleg,Ivanic,Jovancic,Hajdin i sve promasaji.Mada za Melega pogresio 'strucnjak.Ista prica ide dalje.Mrkela dovedi bekove,Rodic je najveca rupetina u istoriji Zvezde.Rekreativac koji kaska za protivnikom,ne pokriva igrace,nezna nista al interesantno igra uvek.Da li 'strucnjak nevidi ili nesme da vidi to.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija