• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

06.12.2019

11:27

DONETA ODLUKA NA MARAKANI! Vladan Milojević ostaje trener Zvezde!

Crvena zvezda

DONETA ODLUKA NA MARAKANI! Vladan Milojević ostaje trener Zvezde!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ostaće na toj funkciji i nakon zime, iako se prethodnih nedelja spekulisalo da bi mogao da napusti redove šampiona Srbije

Kako piše "Žurnal" u današnjem izdanju piše da je rukovodstvo kluba u razgovoru sa Milojevićem došlo do jasnih saznanja da će sa starim trenerom krenuti u novo poglavlje i juriš na oba domaća trofeja.

ŠTOPER NAPUŠTA ZVEZDU? Crveno-beli ostaju bez defanzivca, Turska prva opcija?

- Nisu vođeni klasični pregovori između uprave i trenera, jer Milojević nijednog trenutka nije ni iznosio jasan stav da želi da napusti Crvenu zvezdu. Takmičarska dinamika, prožeta fizičkim i psihološkim naporima, logično je donosila preispitivanje odluka. Ali ni sada, ni ranije, najuspešniji stručnjak u periodu posle raspada SFRJ nije ispred rukovodstva izlazio sa stavom da je rešen da završi misiju - piše "Sportski Žurnal".

Foto: Starsportphoto

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do narednog leta. Očekuje se da se u junu vode pregovori oko nastavka saradnje. U maju 2018. godine Milojević je produžio saradnju sa matičnim klubom na još dve godine, i to je, ispostavilo se, bio odličan potez. Ostankom na Marakani Vladan Milojević ima priliku da postane drugi trener u Zvezdinoj istoriji sa tri vezane titule. To je jedino pošlo za rukom Miljanu Miljaniću.

Takođe, Milojević će imati šansu da konačno objedini domaće trofeje i duplom krunom pečatira sjajan period, u kojem je stigao do proleća u Evrope i dve Lige šampiona.

Foto: informer.rs

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Milojević je trebao da ode, pravio je greške nista nije postigao u Evropi

Srđan

pre 4 godine

To znači još dve godine antifudbala i bunkera. U tom slučaju treba prodati Marina, Garsiju, Boaćija i još nekoliko ofanzivnih igrača i za te pare kupiti 3 dobria štopera, 3 beka i 3 zadnja vezna. Ovaj današnji bunker je šupalj.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija