• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2019

14:51

ZVEZDIN AS NAJKORISNIJI! Lorenco Braun MVP 10. kola!

Crvena zvezda

ZVEZDIN AS NAJKORISNIJI! Lorenco Braun MVP 10. kola!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Lorenzo Braun proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 10. kola regionalne ABA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Plejmejker crveno-belih odigrao je odličnu utakmicu protiv FMP, za 31 minut zabeležio je 28 poena, sedam asistencija, po pet skokova i ukradenih lopti, jedan blok, što mu je donelo indeks korisnosti 33.

ŠAKOTA OBJASNIO ZAŠTO JE ČOVIĆ SEDEO SAM NA KLUPI! Trener Zvezde govorio i o noćnom životu nakon pobede nad FMP-om!

(VIDEO) VELIKA DRAMA U PIONIRU! Davidovac posle produžetka doneo pobedu Zvezdi, FMP ispustio 10 razlike!



Desetu rundu u ABA ligi obeležili su još Dominik Mavra iz Zadra kao najbolji poenter (26 poena), najbolji skakac sa 10 skokova je košarkaš Partizana Rade Zagorac, dok je najbolji asistent Žan Mark Šiško sa 19 dodavanja, što je novi rekord takmičenja.

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija