• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

10.12.2019

18:47

OVDE SAM DA PIŠEM ISTORIJU SA ZVEZDOM! Marin ne oseća preveliku nostalgiju zbog povratka u Pirej!

Crvena zvezda

OVDE SAM DA PIŠEM ISTORIJU SA ZVEZDOM! Marin ne oseća preveliku nostalgiju zbog povratka u Pirej!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin rekao je uoči duela protiv Olimpijakosa na "Karaisakiju" da se nada da će na stadionu na kome je nekada igrao kao član grčkog kluba ispisati istoriju sa srpskim šampionom

Zvezda u slučaju remija ili pobede protiv Olimpijakosa ima priliku da izbori evropsko proleće, što će biti prvi put u istoriji kluba da se iz grupne faze Lige šampiona domogne ovog podviga.

- Mislim da svi znaju kakva je ovde atmosfera. Olimpijakos će imati sjajnu podršku, koja će terati da igraju ofanzivno, ali mi smo se dobro spremili i očekujem da odigramo dobru utakmicu. Nema većeg motiva od toga što imamo priliku da igramo Evropu na proleće. To je najveća motivacija svima, pa i meni - rekao je Marin.

Bivši nemački reprezentativac je zatim pričao šta očekuje u sredu uveče i Pireju.

- Lep je osećaj biti na ovom stadionu gde sam imao mnogo uspeha, ali sada sam tu da pišem istoriju sa Zvezdom i pružim najbolju partiju. Uradićemo sve što možemo da pobedimo, ali naravno da mi je drago što sam ponovo ovde gde sam doživeo mnoge lepe trenutke - priznao je Marin.

Kapiten Zvezde je zatim naveo da se raduje susretu sa bivšim saigračima.

- Teško je izdvojiti pojedinca, drago mi je što ću videti mnoge saigrače, kao i ljude koji rade u klubu, ali ovde sam da ostvarim ono što je cilj Zvezde - naveo je on.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija