• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

23:23

IDEMO DALJE, TAKAV JE ŽIVOT! Milojević posle nesrećnog poraza u Pireju: Teško je igrati Ligu šampiona!

Crvena zvezda

IDEMO DALJE, TAKAV JE ŽIVOT! Milojević posle nesrećnog poraza u Pireju: Teško je igrati Ligu šampiona!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle tragičnog poraza od Olimpijakosa i eliminacije iz daljeg evropskog puta da nije lako izgubiti, ali da mora da se nađe način da se ide dalje

Zvezda je imala sve u svojim rukama većim delom meča, ali je na kraju poražena sa penala, čime je okončan dalji evropski pohod evropskog šampiona.

ŽANDER OSAKATIO ZVEZDU, a reakcija Marina JE BRUTALNA (VIDEO)

Nije prijatno izgubiti. Probali smo da otvorenog garda pariramo Olimpijakosu. Znali smo sve njihove mane i vrline. Ovde su gubile velike ekipe. Sa druge strane nismo iskoristili naše šanse, oni jesu i čestitam im na tome - rekao je Milojević za RTS posle meča.

ŽANDER I TOMANE UPROPASTILI ZVEZDU, UKRALI JOJ LIGU EVROPE! Crveno-beli u 87. minutu ostali bez proleća u Evropi! (VIDEO/FOTO)

Kako je naveo, ogromna je razlika između Bajerna i Totenhema sa jedne, odnosno Olimpijakosa i Zvezde sa druge strane.

- Trebalo je bolje da odigramo, ali neka igra protiv Bajerna i Totenhema je trebalo da bude bolja. Takvi porazi mogu samo da donesu pouke. Jako je teško je igrati LŠ. Nije lako, razlika je ogromna. Znali smo da ćemo se međusobno boriti za evropsko proleće, ali idemo dalje, takav je život - zaključio je Milojević.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

...Немаш ти ХЕРЦА за велика дела...! И то је истина... Стратегија достојна - ГУБИТНИКА...!!

00

pre 4 godine

Tako se zahvaljuje treneru na ukazanih 5 min igre... Sad lepo peške kući. Al ne u Bg već u favelu iz koje se izlegao...

Idi dalje molim te

pre 4 godine

Povedi Terzu,Mrkelu i sva vasa ''skupa pojacanja.Bruko u dva derbija nisi uputio sut u okvir gola.To Zvezda nikada u istoriji kluba nije uspela sto si ti.I jos si tu,idi i ne brukaj vise Zvezdu.

Sumadinac

pre 4 godine

Milojevicu vise u modernom fudbalu ne postoji taktika odbrana nego napad, a odbrana mora biti uvek u svakom trenutku na ekstra nivou a ti igras utakmice vazne sa odbranom ti stvarno neznas vise kako klub voditi .Naj bolje pakuj se kao i Terzic,Mrkela i svi vasi stranci. Posebno Terzic i Mrkela prodati nase dobre fudbalere za sitan novac a kupiti nesposobne strance za duplo skuplje i jos pored toga upropaste klub onda je kopletan strucni stab za izmenu. Sramota ne brukajte vise Srpski fudbal.

NEBOJŠA

pre 4 godine

TI SI DRUŽE ILI ''GROBAR'' ILI TEŠKI TELETABIS.idi kopaj kuruze i šuti,glup si ko tocilo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija