• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

08:02

KAKO ĆE IZGLEDATI ZVEZDIN STADION OD 200 MILIONA? Za novu "Marakanu" još nema rešenja ni projekta!

Crvena zvezda

KAKO ĆE IZGLEDATI ZVEZDIN STADION OD 200 MILIONA? Za novu "Marakanu" još nema rešenja ni projekta!

Podeli vest

Vest da će Crvena zvezda krenuti u izgradnju novog stadiona podigla je navijače ovog kluba na noge. Ipak, još uvek se ne zna kako će "Marakana" izgledati

Trenutno nema maketa ni projekta budućeg stadiona saznaje "Telegraf", Zvezda je dobila "zeleno svetlo" ali se za sada nije otišlo dalje od toga.

VREME PROMENA U ZVEZDI! Sigurno "lete" četiri igrača, među njima je i tragičar Žander!

Nijedno od rešenja sa nekih od ranijih konkursa nije aktivno, niti validno, a o daljim koracima će se tek pričati.

Već mesecima se pripremamo, pripremamo papirologiju i dokumentaciju jer želimo da gradimo novi stadion. Treba nam jedno dve godine sigurno vremena, da pripremimo sve planove, projekte, dozvole i sve ostalo. Ali moramo ići u korak sa novim vremenom, moramo se prilagoditi gledaocu vremena u kome živimo jer smatramo da će novi stadion biti nova pokretačka snaga Crvene zvezde - rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić na proslavi crveno-belih.

Jedino što je poznato je da će stadion koštati 200 miliona evra i da će imati 42.000 mesta.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija